Konjac gobica za nego dojenčka in otrok

Čistilna gobica narejena iz 100% naravnih vlaken gomolja konjac, brez dodatkov. Primerna tudi za čiščenje najbolj občutljive otroške kože ali lasišča.
Redna cena:
12,99 €
Akcijska cena:
12,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% čista naravna rastlinska vlakna Konjac.

Uporaba: gobico namočimo in pustimo, da se prepoji z vodo, na to jo speremo in iz nje iztisnemo odvečno vodo (ne ožemamo, da ne poškodujemo vlaken). S krožnimi masažnimi gibi nežno masiramo kožo. Med uporabo gobico spiramo pod vodo. Po uporabi gobico dobro speremo pod tekočo vodo, iz nje iztisnemo vodo in jo obesimo v suhem, zračnem prostoru, da se posuši. Gobica se bo skrčila in strdila, ko se bo posušila, zato jo vedno dobro namočite in pustite, da se prepoji z vodo, pred ponovno uporabo. Obrabljeno ali poškodovano gobico zavrzite, lahko pa jo tudi kompostirate. Gobico lahko tudi dezinficirate, in sicer jo potopite v vrelo vodo za 3-5 minut.

Certifikat: vegan in cruelty-free.

Poreklo: Južna Koreja.

Količina: 1 kos (za 1-3 mesece).

Konjac goba za nego dojenčka in otrok za čiščenje in nego vašega dojenčka in otrok. Konjac goba za nego dojenčka in otrok je 100% naravna rastlinska Konjac gobica za dojenčke namenjena čiščenju in negi otroške kože od rojstva. Izdelana je posebno za dojenčke in otroke. Primerna je za čiščenje nežne in občutljive otroške kože brez dodatnih čistilnih izdelkov. Ima izredno vpojnost in zadrži svojo 10-kratno težo vode, tako da omogoča enostavno in naravno kopanje ter pranje las. Je mehka, čista in nežna, idealna za najobčutljivejšo mlado kožo. Široka je 9,5 cmin ergonomsko oblikovana, da se prilega v dlan, zato je enkratna za kopanje otroka. Samo z vodo omogoča vrhunsko naravno nego kože, brez škodljivih kemikalij.

Konjac gobica je narejena iz 100% naravnih vlaken gomolja konjac, ki prihaja iz več kot 1500 let stare japonske tradicije nege kože. Je brez dodatkov, univerzalna in zato idealna za vso družino. Omogoča čiščenje in nežen piling, njena mrežasta struktura iz rastlinskih vlaken pa nežno masira kožo, spodbuja mikrocirkulacijo in rast novih celic.

Kaj je Konjac rastlina?

Konjac gomolji, rastoči na vulkanskih ravnicah s strani UNESCA zaščitenega otoka Jeju (Južna Koreja) so brez kemikalij, umetnih barvil, aditivov in dražilnih snovi. Gre za z vlago bogato in užitno rastlino, ki je po naravi alkalna in tako uravnava kislost kože in nečistoče.

Konjac gobica za nego dojenčka in otrok:

  1. Iz 100% naravnih rastlinskih vlaken.
  2. Brez umetnih barvil.
  3. 100% razgradljiva
  4. Ph uravnotežena.Naravno temeljito čiščenje.
  5. Z masažo spodbuja mikro-cirkulacijo in obnavlja kožo.
  6. Primerna za občutljivo kožo.