Kristali za ljubezen

Kristali za ljubezen za odpravljanje čustvenih preprek, lažjem čustvovanju, sprejemanju, sreči.
Redna cena:
16,90 €
Akcijska cena:
16,90 €
Izdelek je na zalogi

Kristali za ljubezen – Kristali namenjeni priklicu ljubezni, obujanju strasti in odpravljanju čustvenih težav.
Komplet vsebuje žepne kristale: roževec, rodonit, karneol.

Roževec ali rožnati kremen je kristal srca. Najdemo ga v različnih odtenkih rožnate barve. Oddaja močne vibracije ljubezni, topline in sreče ter simbolizira ljubezen do partnerja, otrok, družine in prijateljev kot tudi ljubezen do samega sebe in vseh ljudi, ki jih imamo radi. Pomaga nam preboleti izgubo, ter se znebiti ljubosumja in zamer. Kot kamen srčne čakre vzpostavlja harmonično povezavo med dušo in telesom. Uči nas brezpogojne ljubezni ter sprejemanja drugačnosti. Najbolje učinkuje, ko ga nosimo okoli vratu, saj je tako v neposredni bližini srca.

Rodonit je kamen sočutja in odpuščanja, ki usklajuje delovanje srca in razuma ter nam pomaga opustiti strahove. Odstranjuje stare čustvene rane in krepi ljubezen ter spoštovanje tako do drugih kot tudi do samega sebe. V nas spodbudi toleranco in sposobnost razumevanja drugačnosti. Uči nas odpuščanja in omogoči, da v probleme rešimo na ljubeč in moder način.

Karneol je kristal vsestranskega uspeha in tolažbe. Pomaga nam reševati probleme, povrne motivacijo in veselje do življenja. Odpravlja zmedenost, frustracije in negativnost ter nas spodbudi, da zaupamo sami sebi in sledimo svojim sanjam. Velja tudi za močan zaščitni kristal, saj varuje tako posameznika kot njegov dom.