Liposomsko železo 150ml

Liposomsko prehransko dopolnilo z železom, huminsko kislino, PABA in l-argininom - z okusom mete. Primerno tudi za vegane.
Redna cena:
11,90 €
Akcijska cena:
11,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: prečiščena voda, fulvinska kislina, železov (II)- bisglicinat, gostilo: jabolčni pektin, emulgator: sojin lecitin, para-amino-bezojska kislina(PABA), l-arginin, konzervans: kalijev sorbat, mentol (0,045 w/w%).

Hranilne vrednosti na priporočeni dnevni odmerek (5ml):
huminska kislina  100mg
PABA                   50mg
L-arginin              50mg
Železo (Fe)           35mg (250% PDV)

Uporaba: Priporočen dnevni  odmerek: 5 ml (1 priložena merica ali čajna žlička). Pred uporabo dobro pretresite in odmerek razredčite  z 1-2 dl tekočine (voda, čaj, sok..).

Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Shranjujte na suhem mestu, zaščiteno pred svetlobo in toploto, otrokom nedosegljivo. Odprto plastenko hranite v hladilniku in porabite v roku 30 dni.

Proizvajalec: Hymato products, Madžarska.

Poreklo: EU.

Količina: 150ml.

Liposomsko železo je prehransko dopolnilo z železom, huminsko kislino, PABA in l-argininom. Liposomsko železo z okusom mete je brez dodanega sladkorja, GSO in laktoze. Primerno je tudi za vegane.

Železo ima pomembno vlogo pri prenosu kisika v telesu, nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina, delitvi celic, delovanju imunskega sistema in pri kognitivnih funkcijah. Prispeva tudi k sproščanju energije pri presnovi ter k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Pomanjkanje železa povzroča utrujenost, izčrpanost, glavobole, težave s koncentracijo in razdražlivost, vodi pa tudi do nepravilnega delovanja imunskega sistema, slabše fizične zmogljivosti, motenj termoregulacije in drugih stanj.