Melisa tinktura 50ml

100% tinktura iz melise, slovenskega izvora. Melisa je koristna pri težavah s stresom ter ob nemiru, nespečnosti in za splošno pomiritev.
Redna cena:
6,90 €
Akcijska cena:
6,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: list melise (Melissa officinalis), tropinovec (alkohol 48% vol.).

Uporaba: trikrat na dan nakapamo 20 do 30 kapljic v pol kozarca (1dcl) vode ali na žličko sladkorja.

Opozorilo: zaprto embalažo hranite v suhem, temnem in hladnem prostoru.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 50ml.

Melisa tinktura je 100% naravnega izvora, slovenskega porekla. Melisa tinktura iz listov ekološko pridelane melise. Uporabljajo jo lahko vsi, ki so nemirni in pod velikimi pritiski. Meliso so v Evropo zanesli Arabci preko Španije. Gojili so jo zlasti menihi na samostanskih vrtovih. Srednjeveške bukve jo omenjajo kot eliksir življenja s čudežno močjo. Tinktura ne vsebuje nobenih barvil, konzervansov in dodatkov.

V alkoholu se nekatere učinkovine rastlin bolje izločajo, tudi čas izločanja je daljši. Tako imajo tinkture veliko močnejši učinek kot čaji in jih zato tudi uporabljamo v manjših količinah. Poglavitna prednost zeliščnih tinktur je predvsem v tem, da zagotavljajo zelo hitro absorpcijo učinkovin v organizem. Tinkture so zelo stabilne in jih ni treba shranjevati v hladilniku.

Melisa tinktura je 100% slovenskega porekla. Melisa so vzgojili in nabrali ročno v neokrnjenih predelih zelene Prlekije. Na ta način je zagotovljena najvišja raven kakovosti.