Moč zdravilnih rok

Barbara A.B. nam v svoji knjigi poda poglobljene informacije o človekovem energetskem polju ter načine kako pozdravimo sebe in druge. Neprecenljiv priročnik za zdravilce in vse željne zdravja.
Redna cena:
22,53 €
Akcijska cena:
22,53 €
Izdelek je na zalogi

Avtorica: Barbara Ann Brennan.

Format: 16 x 22,5cm, mehke platnice.

Obseg: 263 strani.

Moč zdravilnih rok je obvezno čtivo za prizadevne zdravilce in skrbnike zdravja. Moč zdravilnih rok je inspiracija za vse, ki želijo človeka resnično razumeti. Avtorica v svoji knjigi opisuje, da lahko bolezen razložimo tudi kot sporočilo telesa, ki pravi: “Postoj za trenutek; nekaj je narobe. Samemu sebi ne znaš prisluhniti; nekaj pomembnega si prezrl. Kaj je to?”

Pot k ozdravitvi zahteva precej več osebnega truda kot zgolj jemanje zdravil, ki jih predpiše zdravnik. Če nismo pripravljeni spremeniti svoje osebnosti, si lahko konec koncev nakopljemo kakšno novo težavo, ki nas pripelje natanko tja, kjer smo sprva bili. Spopad z izvorom bolezni zahteva spremembo načina življenja. Posledica tega je temeljitejše poznavanje samega sebe, tistega, kar včasih imenujemo višji jaz ali notranja božanska iskra.