Mumie ali shilajit tablete 60 tablet

Prečiščena starodavna visokogorska smola za izboljšanje fizičnega, mentalnega, čustvenega in energetskega blagostanja.
Redna cena:
16,90 €
Akcijska cena:
16,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine (v 1 tableti): prečiščeni mumie 200 mg.

Uporaba: priporočena dnevna količina je 1 do 2 tableti na dan pred obrokom. Priporočamo neprekinjeno jemanje 25-30 dni. Po enotedenski prekinitvi cikel ponovite.

Opozorilo: mumie naj ne jemljejo nosečnice, doječe matere in otroci do 12 let. Ni priporočljivo uživanje skupaj z alkoholom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Dobavitelj: BTI Ki Trening, Slovenija.

Poreklo: Rusija (gorovje Altaj).

Količina: 60 tablet.

Mumie tablete so prehransko dopolnilo naravnega izvora. Mumie tablete so izdelane iz gorske smole, ki nastane iz naravnih rastlinskih sedimentov, ki pronicajo iz gorskih razpok na več kot 3000m nadmorske višine. Smolo pridobivajo s posebnim procesom, pri katerem ohranjajo njeno prvinsko čistost, življenjsko pomembne snovi in energijo. Produkt je najčistejša oblika sedimentne smole mumie predelana v obliko tablet, ki gre le skozi preprost postopek čiščenja, s katerim se zagotovi njena neoporečnost in primernost za uživanje.

Mumie je prehransko dopolnilo, ki vam pomaga razvijati najvišje fizične, mentalne, čustvene in energetske potenciale. Med drugim:

  • podpira mentalne in kognitivne funkcije,
  • pomaga uravnavati in lajšati menstrualni cikel,
  • podpira ženske in moške spolne funkcije,
  • pomaga normalizirati telesno težo,
  • pomaga pri presnovi maščob in sladkorjev,
  • pomaga vzdrževati zdrav urinarni sistem,
  • pomaga vzdrževati zdravje prostate.