Mumie ali Shilajit v prahu Premium 60g

Prečiščen mumie v prahu za revitalizacijo in regeneracijo telesa.
Redna cena:
10,90 €
Akcijska cena:
10,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% premium mumia v prahu.

Uporaba: priporočena dnevna količina je 300 – 600 mg (do pol čajne žličke). Prah lahko umešamo v vodo ali čaj in spijemo. Če vam je okus pregrenak ga lahko pojeste tudi z žlico medu. Po želji pa ga lahko dodamo tudi v smoothije, sokove ali jogurte. Priporočeno je uživanje zjutraj. Smola mumie vsebuje mnogo mineralov, zato obstaja možnost predoziranja, še posebej, če hkrati jemljete še druga prehranska dopolnila, ki vsebujejo minerale (na primer železo). Priporočamo, da začnete jemati manjšo količino prahu na dan (četrtino oziroma petino čajne žličke).

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Smola mumie vsebuje mnogo mineralov, zato obstaja možnost predoziranja, še posebej, če hkrati jemljete še druga prehranska dopolnila, ki vsebujejo minerale (na primer železo). Priporočamo, da začnete jemati manjšo količino prahu na dan (četrtino oziroma petino čajne žličke). Če se vam pri uživanju pojavi slabost, užijte večjo količino vode in prenehajte z jemanjem.

Poreklo: Indija.

Količina: 60g

Mumie ali Shilajit v prahu Premium je smola temnorjave barve, zmleta v prah. Mumie ali Shilajit v prahu Premium izvira iz gorovij Himalaje, Altaina in Kavkaza. Smola ima kompleksno sestavo organskih in anorganskih snovi. Njegovo uživanje se priporoča vsem tistim, ki si želijo večje odpornosti in hitrejše regeneracije. Mumie je pravzaprav humus, naravna snov, ki nastane z mikrobno razgradnjo živalskega in rastlinskega odpadnega materiala. Smola v prahu je nabrana in prečiščena brez dodatnih primesi. Prve omembe Mumie so stare več kot tri tisoč let. Mumie ni bilo znano le v Babilonu, Perziji in Egiptu, temveč tudi v Grčiji, Rimu, zagotovo pa v Aziji. Sama beseda Mumie ima verjetno svoj izvor v grščini, kjer pomeni ‘Ohranjalec telesa’. To je ime, ki se najbolj pogosto uporablja v zahodni civilizaciji.

Certificiran izdelek ECOGEA PURE

S strani tretje neodvisne organizacije:
• Preverjeno analizirana mikrobiološka ustreznost
• Preverjeno analizirana kemijska osneževala (pesticidi in težke kovine)
• Preverjeno poreklo in izvor sestavin izdelka
• Preverjeno brez problematičnih additivov
• Preverjeno spoštovanje okoljskih regulativ
• Preverjeno spoštovanje pravičnih poslovnih praks za surovine
• Preverjeno brez nedovoljenih gensko spremenjenih organizmov (GSO)