Načrt duše

Knjiga, ki razkriva kako smo si kot duša načrtovali življenje že pred rojstvom in kako so naši življenjski izzivi prežeti s skritim poslanstvom, ki smo si ga zastavili.
Redna cena:
24,90 €
Akcijska cena:
24,90 €
Izdelek je na zalogi
Avtor: Robert Schwartz.

Prevod: Jernej Zoran.

Format: 12,5 x 18,5cm.

Obseg: 221 strani.

Načrt duše je knjiga, ki nam pomaga odkriti pravi pomen življenja, ki smo ga načrtovali pred rojstvom. S pomočjo knjige odkrijemo, da so lahko naše najtežje izkušnje, naše trpljenje, prežeti s skrivnim poslanstvom. Poslanstvom, ki smo ga namenili sami sebi, še preden smo se rodili. Sami smo izbrali svoje življenjske okoliščine, odnose in dogodke.

Avtor Robert Schwartz nam v knjigi da točno to, kar večina ljudi že celo življenje išče: dokaz, da so okoliščine naših življenj vnaprej načrtovane, obenem pa so posledice dogovorov med dušami pred utelešenjem. V tej knjigi so zgodbe desetih ljudi, ki so pred rojstvom načrtovali, da bodo izkusili izjemne težave oziroma izzive. Avtor v sodelovanju s štirimi nadarjenimi mediji in kanalizatorji odkriva, kaj so si izbrali in zakaj. S temi osupljivimi pričevanji o načrtovanju življenja pred rojstvom lahko ugotovimo, zakaj se odločimo izkusiti izzive, kot so bolezen, težavni odnosi, smrt ljubljene osebe in nesreče.

S pomočjo teh informacij dojamemo in lažje sprejmemo, kako kot duša načrtujemo svoje življenje ter povsem zavestno »uporabimo« svoje izzive, da pospešimo svojo duhovno rast in zdravljenje. V rokah imamo izjemno pronicljiv vodnik, ki razkriva, zakaj se naša življenja razpletajo tako, kot se, in kako jih lahko še poglobimo. Mogočna knjiga, ki je pomagala že tisočem ljudem do spoznanj, ki so jim olajšala življenja.