Osho zen tarot karte

Osho nam skozi svoje karte in priročnik pokaže Zen pristop do navadnega tarota, kjer je primarna osredotočenost na razumevanje sebe ter kaj je prisotno tukaj in zdaj.
Redna cena:
37,00 €
Akcijska cena:
37,00 €
Izdelek je na zalogi

Avtor: Osho.

Format: 17,4 x 12,5cm, mehke platnice.

Obseg: 74 kart + priročnik 174 strani.

Osho zen tarot karte – transcendendentalna zenovska igra. Osho zen tarot karte so prav posebna vrsta tarota. Ko je življenje videti prepolno dvoma in negotovosti, navadno iščemo vir navdiha. Kaj se bo zgodilo v prihodnosti? Kako bo z mojim zdravjem, z otroki? Kaj se bo zgodilo, če sprejmem to odločitev namesto one? Tako pogosto uporabljamo tradicionalni tarot, da bi potešili hrepenenje po poznavanju preteklosti in prihodnosti. Osho zen tarot se namesto tega osredotoča na pridobivanje razumevanja o tem, kar je tukaj in zdaj. Kot sistem je utemeljen na zenovski modrosti, ki pravi, da dogodki v zunanjem svetu preprosto odsevajo naše lastne misli in občutja, čeprav nam samim nemara ni jasno, kakšni te misli in občutja pravzaprav so.

Tako nam pomaga preusmeriti pozornost od zunanjih dogodkov, da lahko najdemo novo jasnost razumevanja tega, kar se dogaja v naši najbolj notranji srži. Razmere in stanja duha, ki jih upodabljajo sodobne podobe na kartah, so vsi prikazani kot prehodni in preobražajoči se. Besedilo v spremljajoči knjižici pomaga razbrati in doumeti podobe v preprostem, neposrednem in ozemljenem jeziku zenovske duhovnosti.