Ostani pri 40-ih

Dr.Richard Lippman nam v svoji knjigi podan obilico nasvetov kako premagati prezgodnje staranje ter ostati zdravi in vitalni še mnogo let.
Redna cena:
19,90 €
Akcijska cena:
19,90 €
Izdelek je na zalogi
Avtor: dr. Richard Lippman.

Format: 195 x 125 mm, mehka vezava.

Obseg: 407 strani.

Ostani pri 40-ih je knjiga, ki nam pomaga, da se znebimo učinkov prezgodnjega staranja brez diet ali naporne vadbe. V knjigi so opisane metode, ki bodo vašemu življenju dodale nekaj let, vašim letom pa nekaj življenja. Primerna je za vse, ki se želijo znebiti učinkov prezgodnjega staranja, si podaljšati življenje in ostati zdravi in vitalni še nekaj desetletij. Ta knjiga razkriva, kako obvladujemo staranje in kako obnovimo telo, da bo spet mladostno – vse to brez lepotnih posegov.

Avtor je dr. Lippman. Leta 1996 je bil za svoje obsežno raziskovalno delo na področju obvladovanja staranja nominiran za Nobelovo nagrado za medicino. Vrsto let – pravzaprav desetletij – se je intenzivno spopadal z izzivom staranja. Za hranila, za katera je ugotovil, da upočasnjujejo staranje, je prejel edini patent, ki ga je Ameriški patentni urad kdajkoli podelil za zaviranje človekovega staranja.
Ostani pri 40-ih brez diet ali naporne vadbe izraža avtorjevo kontinuirano strast pomagati ljudem, da se zoperstavijo oviram na poti do dolgega, ustvarjalnega življenja. Knjiga odpira zanimive nove možnosti, ki bodo izboljšale kakovost vašega življenja, obljubljajo pa tudi, da boste svojemu življenju lahko dodali še nekaj zdravih let.