OSTEfit kapsule za sklepe in kosti 60 kapsul

Sinergijski kompleks z rdečo koralo iz Irskega morja, bambusom, bosvelijo in šipkom za močne kosti, bolj gibljive sklepe in zdrav mišični sistem.
Redna cena:
13,90 €
Akcijska cena:
13,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine (2 vege kapsuli): Kalcificirane rdeče korale Irskega morja (Lithothamnion): 1000mg; izvleček bambus (Bambusa arundinacea): 200mg; izvleček bosvelija, smola (Boswellia serrata): 200mg; izvleček šipek, plodovi – min 70% vitamina C v obliki askorbinske kisline  (Rosa canina): 100mg (70mg Vitamina C, 87,5% PDV*); sredstvo proti zgoščevanju: magnezijev stearat (rastlinskega izvora); izvleček črnega popra – min 95% piperina: 10mg; rastlinska kapsula: hidroksipropilmetil celuloza.

Prehransko dopolnilo ne vsebuje sladil, laktoze, kvasnega izvlečka, glutena, umetnih barvil, konzervansov in je primeren za vegane.

Barva in vonj izdelka se lahko nekoliko razlikujeta glede na serijo. Do tega pride zaradi naravnih in ekoloških sestavin. To ne vpliva na kakovost izdelka.

*Priporočen dnevni vnos – 2 vege kapsuli (PDV)

Uporaba: Priporočena dnevna količina sta 2 kapsuli na dan. Zaužijte z 2 dl vode, najbolje pred obrokom. Po potrebi lahko kapsulo tudi odprete in prah vmešate v tekočino (sok, smoothie, ipd).

Opozorilo: V primeru preobčutljivosti na sestavine prekinite z uporabo.

Shranjevanje: shranjujte dobro zaprto, pri sobni temperaturi in v suhem ter temnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Proizvajalec: Herbana, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 60 kapsul (45g).

OSTEfit kapsule za sklepe in kosti, proizvedene v Sloveniji, predstavlja sinergijski morski in rastlinski kompleks, ki združuje kalcificirano rdečo koralo Irskega morja ter izvlečke bambusa, bosvelije in šipka, z namenom zagotavljanja močnejših kosti in bolj gibljivih sklepov.

Pomembne lastnosti tega izdelka vključujejo podporo zdravju kosti, povečanje gibljivosti sklepov ter normalno delovanje hrustanca. Izdelek je oblikovan kot sinergijska formula, kar pomeni, da so njegovi učinki optimizirani za doseganje najboljših rezultatov.

Kalcificirana rdeča korala Irskega morja je bogata z bioaktivnim kalcijem, magnezijem ter drugimi morskimi minerali, ki so ključni za ohranjanje zdravih kosti, sklepov, mišic in živčnega sistema. Bambus, bosvelija in šipek pa dopolnjujejo kompleks s svojimi lastnostmi, ki prispevajo k gibljivosti sklepov in močnejšim kostem.

Vitamin C, prisoten v izdelku, ima pomembno vlogo pri tvorbi kolagena, ki je ključen za normalno delovanje hrustanca.

Izdelek je pakiran v kapsulah in standardiziran na vsebnost kalcificirane rdeče korale Irskega morja, kar zagotavlja dosledno kakovost in učinkovitost.