Pasijonka ekstrakt 50ml XXI (EKO)

Ekstrakt pasijonke na osnovni rastlinskega glicerina, brez alkohola. Pasijona je lahko v pomoč ob nemiru, za sproščanje ter s tem prispeva k mirnemu spancu.
Redna cena:
14,49 €
Akcijska cena:
14,49 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: pasijonka – Passiflora incarnata (listi/cvetovi): 15%. Rastlinski glicerin in prečiščena voda (1:1): 85%. Naravni ekstrakt iz listov in cvetov rastline v rastlinskem glicerinu. Ne vsebuje barvil, konzervansov in nobenih dodatkov. Kapljice so brez alkohola in zato primerne tudi za otroke.

Uporaba: učinkovit dnevni odmerek: je priporočljiva količina standardiziranih aktivnih sestavin, ki jih je potrebno uživati dnevno za izboljšanje počutja. Odrasli oziroma mladostniki nad 12. let: svetujemo učinkovit dnevni odmerek 1 ml (25 kapljic) trikrat na dan razredčen v vodi. Otroci med 5 in 12 letom polovico odmerka, ki ga svetujemo odraslim.

Certifikati: GMP, ISO 900, ISO 14001.

Poreklo: Španija.

Količina: 50ml.

Pasijonka ekstrakt na osnovi rastlinskega glicerina. Pasijonka ekstrakt je 100% naravni ekstrakt pasijonke iz kontrolirane ekološke pridelave. Ekstrakt pasijonke lahko uživajo tudi otroci, saj ne vsebuje alkohola.

Pasijonka pomaga pri sproščanju, prispeva k mirnemu počitku in kvalitetnemu spancu.