Pegasti badelj ekstrakt 50ml (EKO)

Pegasti badelj nudi podporo pri razstrupljanju in pripomore k boljšemu delovanju jeter.
Redna cena:
15,49 €
Akcijska cena:
15,49 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: pegasti badelj – Silybum marianum Gaertn (plod) (ekstrakt): 10%. Rastlinski glicerin in prečiščena voda (1:1): 90%. Naraven ekstrakt ploda iz rastline v raztopini – mešanici rastlinskega glicerina in prečiščene vode. Ne vsebuje barvil, konzervansov in nobenih dodatkov. Kapljice so brez alkohola in zato primerne tudi za otroke.

Uporaba: učinkovit dnevni odmerek: je priporočljiva količina standardiziranih aktivnih sestavin, ki jih je potrebno uživati dnevno za izboljšanje počutja. Odrasli oziroma mladostniki nad 12. let: svetujemo učinkovit dnevni odmerek 1 ml (25 kapljic) trikrat na dan razredčen v vodi.

Certifikati: GMP, ISO 900, ISO 14001.

Poreklo: Španija.

Količina: 50ml.

Pegasti badelj ekstrakt na osnovi rastlinskega glicerina. Pegati badelj ekstrakt je 100% naravni ekstrakt pegastega badlja iz kontrolirane ekološke pridelave. Ekstrakt pegastega badlja lahko uživajo tudi otroci, saj ne vsebuje alkohola.

Pegasti badelj spada v družino košaric in je doma v južni Evropi, južni Rusiji, severni Afriki in Mali Aziji. V naših krajih ga predvsem pridelujejo kot kulturo, raste pa tudi divje, na toplih in suhih mestih. Drugo ime za pegasti badelj je tudi Marijin osat in izvira iz legende, po kateri je devica Marija iskala miren kraj, kjer bi podojila otroka. Osat je to opazil in ju povabil pod svoje varno okrilje listov. Ker je nekaj kapljic mleka padlo na zel, ima še danes bele lise in črte.