Potovanje duš

Knjiga, ki opisuje potovanje posameznikov po smrti,  v onostranstvu (in nazaj), s pomočjo načina hipnoze, ki jo razvil avtor Michael Newton.
Redna cena:
29,90 €
Akcijska cena:
29,90 €
Izdelek je na zalogi

Avtor: Michael Duff Newton.

Prevod: Darjan Werbos.

Format: 12,5 x 19,5 cm.

Obseg: 383 strani.

Potovanje duš je odlična in presenetljiva knjiga, ki med prvimi razkriva skrivnosti življenja v duhovnem svetu po smrti na zemlji. Avto, dr. Michael Newton, zasebni hipnoterapevt, je razvil način hipnoze, s katerim pri preiskovancih doseže skrite spomine na onstranstvo. Knjiga se zdi kot “potovalni dnevnik”, sestavljen iz pripovedi 29 posameznikov v superzavestnem stanju. Posamezniki v globoki hipnozi ganljivo opisujejo, kaj se jim je dogajalo med prejšnjimi utelešenji na Zemlji. Opisujejo podrobnosti o občutkih umiranja, o bitjih, ki nas pričakajo takoj po smrti, o videzu duhovnega sveta, o tem, kam gremo kot duše in zakaj se odločimo za vrnitev v določenem telesu.

S pomočjo knjige Potovanje duš boste bolje razumeli nesmrtnost človeške duše in se veliko lažje, z občutkom smisla, spopadli z vsakdanjimi izzivi. Dobili boste uvid v razloge, ki se skrivajo za dogodki lastnega življenja.

V globoki hipnozi je 29 posameznikov pripovedovalo o izkušnjah obdobij med življenji, ki so jih prebili kot nesmrtne duše. Iz njihovih presenetljivih zgodb boste izvedeli:
  • kakšen je občutek, ko umremo,
  • kaj vidimo in občutimo tik po smrti,
  • kdo so duhovne vodnice,
  • kaj se zgodi z “motenimi” dušami,
  • zakaj se v duhovnem svetu pridružimo določenim skupinam duš in kaj tam počnemo,
  • kako izberemo novo telo za vrnitev na Zemljo,
  • kakšne so različne ravni duš: začetniška, vmesna in napredovalna
  • kje in kako se naučimo prepoznati zemeljske spremljevalce,
  • kaj je smisel življenja in kakšne so oblike “stvarnika”.
Michael Newton, dr. sc., je opravil doktorat na področju svetovanja, je usposobljen hipnoterapevt in član Ameriškega svetovalnega združenja. V svoji zasebni hipnoterapevtski praksi se posveča prilagajanju vedenja in pomaga ljudem dosegati njihov višji duhovni jaz. Z razvojem svojega lastnega načina regresije je odkril, da lahko kliente povede prek doživetij iz prejšnjih življenj in tako odkrije bolj pomembni vidik obstanka duš med življenji. Dr. Newton in njegova žena živita v Sierri Nevadi v severni Kaliforniji.