Probiotiki dnevna simbioza ProCare 30 kapsul

Simbiotična mešanica štirih probiotičnih sevov, ki so se klinično izkazali za najmočnejše in najučinkovitejše. 12,5 milijarde dobrih bakterij v vsaki kapsuli.
Redna cena:
28,99 €
Akcijska cena:
28,99 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Sestavine: prikazane na sliki 2 v galeriji zgoraj.

Uporaba: vzemite eno do dve kapsuli dnevno s hrano ali po navodilu zdravstvenega delavca.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka ne prekoračite, razen če vam to svetuje vaš zdravstveni delavec. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hranite na hladnem, temnem in suhem, nedosegljivo otrokom.

Proizvajalec: Viridian, Anglija.

Poreklo: Združeno kraljestvo.

Količina: 30 kapsul.

Probiotiki dnevna simbioza ProCare je simbiotična mešanica štirih najmočnejših in klinično najučinkovitejših probiotičnih sevov. Probiotiki dnevna simbioza ProCare so eno najbolj proučevanih večsevnih probiotičnih prehranskih dopolnil na svetu, ki telesu z vsako kapsulo dovaja 12,5 miljarde živih dobrih bakterij.

Človeško črevesje je dom ogromni populaciji bakterij – številčno jih je kar 10x toliko kot celic v telesu. Skupnost črevesnih bakterij deluje kot nekakšen bakterijski organ z izjemnim pomenom za zdravje in dobrobit celotnega organizma. Ključnega pomena je, da ohranjamo ravnotežje in harmonijo črevesnih bakterij, pri čemer so poleg ustrezne prehrane naši najboljši zavezniki prav kvalitetni probiotiki.