Razmaščevalec s čajevcem in limono Greenatural 500ml (EKO)

Učinkovito ter popolnoma ekološko in biorazgradljivo čistilo za vaš dom. Idealno za pečice, delovne plošče, kuhinjsko opremo, nape itd.
Redna cena:
4,10 €
Akcijska cena:
4,10 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 5% neionske površinsko aktivne snovi, milo, dišave (esencialno olje limone, esencialno olje, čajevec), alkohol, limonene iz kontrolirane ekološke pridelave.

INCI: Aqua, Alcohol denat., Caprylyl/Capryl Glucoside, Trisodium Dicarboxymethyl Alaninate, Potassium Cocoate , Potassium Oleate, Citrus Medica Limonum Oil, Benzyl Alcohol, Melaleuca Alternifolia Oil, Limonene. Ingredients from certified organic agriculture.

Uporaba: nerazredčeno čistilo: razpršite proizvod na mastno površno (pečico, pult, kuhinjsko opremo, napo, itd). pustite nekaj minut, nato sperite. Razredčeno čistilo: se lahko uporablja kot vsa čistila za trde površine in kot razkužilo, če ga razredčimo na 10%. Iz enega izdelka lahko naredimo 5 litrov razredčenega proizvoda.

Opozorilo: vsebuje Limonene. Lahko povzroči alergijski odziv. Hraniti zunaj dosega otrok. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.

Certifikat: (CE) 834/2007.

Proizvajalec: Grenproject, Italija.

Poreklo: Italija.

Količina: 500ml.

Razmaščevalec s čajevcem in limono Greenatural. Razmaščevalec s čajevcem in limono Greenatural je čistilo, katero vam bo zagotovilo idealno rešitev za čistočo vašega doma. Je idealno čistilo proti trdovratni umazaniji. Čistila Greenatural so zasnovana za varno, ekološko in naravno čisto okolje. Celotna linija Greenatural čistil je iz kontrolirane ekološke pridelave. Vsebuje naravna mila in olje čajevca. Odišavljen je z eteričnim oljem limone. Idealen za pečice, pulte, opremo za kuhanje, nape, itd.

Razmaščevalec s čajevcem in limono Greenatural:

  • ne vsebuje nikelj,
  • ne vsebuje krom in kobalt,
  • brez umetnih vonjav in barvil,
  • je biorazgradljivo.