Regrat ekstrakt XXI 50ml (EKO)

Ekstrakt regrata na osnovni rastlinskega glicerina, brez alkohola. Regrat deluje blagodejno na prebavni trakt, spodbuja prebavo ter deluje kot prebiotik.
Redna cena:
14,49 €
Akcijska cena:
14,49 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: regrat – Taraxacum officinale Weber L ( korenina) (ekstrakt): 14%. Rastlinski glicerin in prečiščena voda (1:1): 86%. Naraven ekstrakt iz korenin biološko pridelane rastline v raztopini – mešanici rastlinskega glicerina in prečiščene vode. Ne vsebuje alkohola, barvil, konzervansov in nobenih dodatkov. Kapljice so primerne tudi za otroke.

Uporaba: učinkovit dnevni odmerek: je priporočljiva količina standardiziranih aktivnih sestavin, ki jih je potrebno uživati dnevno za izboljšanje počutja. Odrasli oziroma mladostniki nad 12. let: svetujemo učinkovit dnevni odmerek 1 ml (25 kapljic) trikrat na dan razredčen v vodi. Otroci med 5 in 12 letom polovico odmerka, ki ga svetujemo odraslim.

Certifikati: GMP, ISO 900, ISO 14001.

Poreklo: Španija.

Količina: 50ml.

Regrat ekstrakt na osnovi rastlinskega glicerina. Regrat ekstrakt je 100% naravni ekstrakt regrata iz kontrolirane ekološke pridelave. Ekstrakt regrata lahko uživajo tudi otroci, saj ne vsebuje alkohola.

Regrat pomaga pri delovanju prebavnega trakta, spodbuja prebavo, deluje kot prebiotik ter prispeva k fiziološkemu pH ravnotežju želodca.