Resasti bradovec v kapsulah (Hericium Erinaceus) Yanumi (EKO) 160 kapsul

Resasti bradovec je splošno poznan kot hrana za živčni sistem ter je koristen pri izboljšanju kognitivnih sposobnosti, proti demenci ter za zaščito živčevja. Ekološko in vegansko.
Redna cena:
30,90 €
Akcijska cena:
30,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Resasti bradovec (Hericium Erinaceus).

Uporaba: Priporočena dnevna doza:

  • Pri zdravstvenih težavah: 6 kapsul na dan.
  • Pri preventivni uporabi: 3 kapsule na dan, do 3 mesece, nato 1 mesec premora.

Kapsulo zaužijete z vodo ali blagim čajem najmanj 20 minut pred ali pa 30 minut po obroku.

Opozorila: Uporaba ni namenjena za otroke mlajše od 3 let, med nosečnostjo ali dojenjem. Ne vsebuje efedrinov, kofeina, glutena, konzervansov, barvil ali sladkorja. Hranite na temperaturi do 25°C. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Certifikat: SI-EKO-001.

Proizvajalec: Inlife d.o.o., Slovenija (Yanumi).

Količina: 160 kapsul (80g).

Resasti bradovec v kapsulah (Hericium Erinaceus) ima širok spekter uporabe in je splošno poznan kot hran za živce. Odličen je za boljše kognitivne sposobnosti in spomin, izboljšanje delovanja možganov, zaščito živčnega sistema, pomaga varovati pred demenco in Alzheimerjevo boleznijo ter je koristen za okrevanje po poškodbah živcev.

Njegova uporaba je varna, zgolj pri nekaterih, občutljivejših posameznikih se lahko pojavijo kožne reakcije ter blage prebavne težave, ki pa večinoma izginejo že po nekaj dneh uživanja gobe.

Goba je gojena v Sloveniji ter ima ekološki in veganski certifikat.