Resasti bradovec v prahu (Hericium Erinaceus) Yanumi (EKO) 120g

Resasti bradovec je splošno poznan kot hrana za živčni sistem ter je koristen pri izboljšanju kognitivnih sposobnosti, proti demenci ter za zaščito živčevja. Ekološko in vegansko.
Redna cena:
27,90 €
Akcijska cena:
27,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Resasti bradovec (Hericium Erinaceus).

Uporaba: Dodajte a čajno žličko (2g) enkrat dnevno v vaš najljubši sok, smoothie ali recept. Priporočamo, da se prva dva tedna uporablja dvojna doza, da se pospeši dosežek želenih rezultatov. Za preventivno uporabo jo uporabljamo do tri mesece, nato naredimo 1 mesec premora.

Opozorila: Uporaba ni namenjena za otroke mlajše od 3 let, med nosečnostjo ali dojenjem. Ne vsebuje efedrinov, kofeina, glutena, konzervansov, barvil ali sladkorja. Hranite na temperaturi do 25°C. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Certifikat: SI-EKO-001.

Proizvajalec: Inlife d.o.o., Slovenija (Yanumi).

Količina: 120g.

Resasti bradovec v prahu (Hericium Erinaceus) ima širok spekter uporabe in je splošno poznan kot hran za živce. Odličen je za boljše kognitivne sposobnosti in spomin, izboljšanje delovanja možganov, zaščito živčnega sistema, pomaga varovati pred demenco in Alzheimerjevo boleznijo ter je koristen za okrevanje po poškodbah živcev.

Njegova uporaba je varna, zgolj pri nekaterih, občutljivejših posameznikih se lahko pojavijo kožne reakcije ter blage prebavne težave, ki pa večinoma izginejo že po nekaj dneh uživanja gobe.

Goba je gojena v Sloveniji ter ima ekološki in veganski certifikat.