Sandalovina prava eterično olje 2ml (100% naravno)

Eterično olje sandalovina deluje pomlajujoče in obnovitveno. Nepogrešljiv je tudi v parfumskih izdelkih.
Redna cena:
12,90 €
Akcijska cena:
12,90 €
Izdelek je na zalogi

Uporaba: v kozmetične namene in v aromaterapiji. Primerno predvsem za nego zrele kože, v aromaterapiji pomirja, odpira dihalne poti in daje močan erotičen naboj.

Opozorila: hraniti v temnem prostoru izven dosega otrok. pri rokovanju z eteričnim oljem bodite pazljivi. Uporabljajte samo za zunanjo uporabo. Pazite, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Če se polijete, obvezno dobro sperite z milom in vodo. V primeru preobčutljivosti na sestavine eteričnega olja prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Shranjujte dobro zaprto, v temne prostoru, pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom.

Poreklo: Nova Kaledonija.

Količina: 2ml.

Sandalovina prava eterično olje je 100% naravno čisto eterično olje. Sandalovina prava eterično olje je primerno za nego vseh vrst kože, še posebno pa za starejšo, saj deluje pomlajujoče (gladi gubice) in obnovitveno. Kožo tudi vlaži in ohranja njeno elastičnost in mehkobo. Uporablja se tudi v parfumski industriji kot ojačevalec ostalih vonjav. Njegova uporaba je neprecenljiva tudi v aromaterapiji (za sprostitev in odpiranje dihalnih poti, deluje tudi kot močan erotični naboj). Olje ni toksično, dražeče in ne vsebuje alergenov, zato je eno redkih, ki je primerno za direktno nanašanje na kožo. Ker ima izredno močan vonj se priporoča, da se ga uporablja v mešanici z rastlinskimi olji. Sandalovina je drevo z velikimi značilnimi listi in je značilna predvsem za področje od Indije do Nove Kaledonije. Les vsebuje veliko smole, ki izredno lepo diši. Uporablja se tudi v parfumski industriji kot ojačevalec ostalih vonjav.

Osnovne značilnosti:

  • Pridobivanje: parna destilacija.
  • Uporabljen del: les.
  • Vonj: sladek, po lesu in blažilen.
  • Barva: prozorna do svetlo rjava.
  • Nota: spodnja (bazična).