Ščepec ustvarjanja

Knjiga, ki vam pomaga iz začimb iztisniti kar največ potenciala. Kako pripraviti zdravilne začimbne mešanice, uporaba eteričnih olj...ter še mnogo več.
Redna cena:
38,00 €
Akcijska cena:
38,00 €
Izdelek je na zalogi

Avtorice: Sanja Lončar, Sabina Topolovec, Marija Kočevar.

Format: 20 x 26cm, trde platnice.

Obseg: 241 strani.

Ščepec ustvarjanja je knjiga, ki vas bo naučila izkoristiti vse mogočne potenciale začimb. Ščepec ustvarjanja razkriva, kako iz začimb izvabiti celo tisočkrat več, kot je veljalo doslej. Dobesedno! Kako gojiti začimbnice, kdaj jih nabirati, kako shranjevati in kako z ustreznimi kombinacijami različnih začimb pomnožiti njihove moči… Da lahko pravilno usmerimo moči začimb, je treba vedeti, kako posamezni načini priprave vplivajo na njihovo delovanje v telesu. Naučite se usmerjati njihovo delovanje, saj boste tako dobili dragocene pomočnice pri reševanju marsikatere zdravstvene tegobe.

Knjiga prinaša natančne napotke za pripravljanje svojih povsem individualnih začimbnih mešanic za posamezne jedi, pa tudi za odpravljanje morebitnih težav, ki jih utegnejo povzročiti nekatere jedi. Posebno poglavje je namenjeno uporabi eteričnih olj za aromatiziranje živil ter napotkom, kako se izogniti tveganjem, ki jih prinaša nepravilna uporaba. Skratka, Ščepec ustvarjanja razkriva vse, kar so leta tudi same avtorice pogrešale v zeliščnih in kulinaričnih knjigah. Do vseh dragocenih podatkov v knjigi so se morale dokopati ‘peš’ – vam pa zdaj ponujajo bližnjico!