Ščepec Védenja - 2. razširjena in dopolnjena izdaja

Izjemno poglobljen in znanstveno podprt priročnik o resnični moči začimb ter njihovem zdravilnemu vplivu na vse aspekte človeškega zdravja in počutja.
Redna cena:
38,00 €
Akcijska cena:
38,00 €
Izdelek je na zalogi

Avtorice: Sanja Lončar, Sabina Topolovec, Marija Kočevar, Nadja Baćac.

Format: 20 x 26cm, trde platnice.

Obseg: 351 strani.

Ščepec Védenja – 2. razširjena in dopolnjena izdaja je knjiga, ki vas bo spremenila. Ščepec Védenja – 2. razširjena in dopolnjena izdaja predstavlja revolucijo v načinu mišljenja, videnja in čutenja zdravilnih moči narave. Knjiga ne pripoveduje zgolj, kaj začimbe zmorejo, temveč pokaže tudi, zakaj in kako. Zakaj tistega, kar so naši predniki znali prebrati v naravi, ne bi zmogli tudi mi? Možnost, da se lahko ozdravimo sami, na varen način in brez velikih stroškov, je naša pravica!

Knjiga Ščepec Védenja prinaša združitev Védenja naših prednikov, izkušenj tradicionalnih medicin vsega sveta in sodobnih znanstvenih spoznanj, ki nedvomno potrjujejo, da so začimbe pogosto veliko močnejše, pametnejše in varnejše od registriranih zdravil. Pomagajo tudi tam, kjer uradna medicina nima rešitev in zdravi zgolj simptome – pri virusu HIV, herpesu, okužbah z bakterijami, odpornimi na antibiotike, pri multipli sklerozi, demenci, Alzheimerjevi in Parkinsonovi bolezni, boleznih srca in ožilja, hormonskih težavah itd.

In ker so trditve, ki jih boste v tej knjigi prebrali, včasih zares osupljive, je temu primerna tudi teža dokazov, ki še nikoli v svetovni literaturi niso bili zbrani in objavljeni na enem mestu.