Sena v prahu (EKO) 100g

Sena ali naravna kana, ki lasem vrača volumen, sijaj, prožnost in zlat lesk.
Redna cena:
15,90 €
Akcijska cena:
15,90 €
Izdelek je na zalogi

INCI: Cassia auriculata leaf powder.

Uporaba:

  • Kot tretma za zdravljenje las in lasišča: seno zmešajte z zadostno količino tople vode, da dobite gladko zmes gostote jogurta. Lase razdelite na posamezne dele in nanesite dobljeno zmes na lasišče. Po nanosu lasišče prekrijte s prozorno folijo za živila in seno pustite delovati 1 uro. Po 1 uri nanos izperite z vodo in lase umijte s šamponom. Vaši lasje bodo po tretmaju svileni, gosti in svetleči. Ta tretma naredite 1x mesečno.
  • Kot barva za sive in obledele blond lase: seno zmešajte s sokom limone in toplo vodo v zmes gostote jogurta in jo pustite stati najmanj 12 ur. Zmes nanesite na lase enako kot je opisano zgoraj. Lase zaščitite s prozorno folijo za živila in nanos pustite delovati 3 ure. Po tem času lasišče izperite z vodo in umijte s šamponom. Po tretmaju boste imeli enako kakovost las kot pri tretmaju za zdravljenje, poleg tega pa boste imeli še lepo zlato barvo las, kot ste jo imeli v mladosti.

Opozorilo: prah se ne sme mešati z vročo vodo nad 42°C. Dokončna barva las se bo razvila 48 ur po barvanju.

Certifikat: IN-BIO-154-INDIA.

Dobavitelj: Etnobotanika, Slovenija.

Poreklo: Indija.

Količina: 100g.

Sena v prahu iz kontrolirane ekološke pridelave. Sena v prahu je pogosto imenovana tudi ‘naravna kana’ ali ‘brezbarvna kana’, saj vsebuje barvno molekulo, vrsto antrakinona, ki daje zlato rumeno barvo. Sena je najodličnejši negovalec las, ki daje lasem volumen, prožnost, svilnat otip in zlat lesk. Dobrodejna je tudi za lasišče, zlasti če se bojujemo s prhljajem ali glivičnim obolenjem lasišča.