Tablete za pomivalni stroj Greenatural 500g (EKO)

Ekološke, biorazgradljive in okolju prijazne tablete za pomivalni stroj, ki učinkovito odstranijo trdovratno umazanijo ter preprečijo nastajanje vodnega kamna.
Redna cena:
9,90 €
Akcijska cena:
9,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 5 %-15 %: belila na osnovi kisika, 5%: neionske površinsko aktivne snovi, polikarboksilati, encimi (amilaze, proteaze), TAED,dišave (esencialno olje pomaranče, esencialno olje limone), limonene, citral.

Uporaba: pred vsakim pomivanjem dodajte 1 tableto neposredno v stroj in vklopite program. Odstranite vse ostanke hrane iz posode. Naložite v pomivalni stroj in upoštevajte vsa navodila proizvajalca stroja. Odstranite tableto iz embalaže in jo vstavite v predal namenjen za tablete. Izberite želen program in prižgite pomivalni stroj.

Opozorilo: draži oči. Vdihavanje lahko povzroči preobčutljivost. Hraniti izven dosega otrok. Če pride v stik z očmi, takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Vsebina in embalaža morata biti varno odstranjeni. Če pride do zaužitja, takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo ali etiketo.

Certifikat: (CE) 834/2007.

Proizvajalec: Grenproject, Italija.

Poreklo: Italija.

Količina: 500g.

Tablete za pomivalni stroj Greenatural posodo očistijo, razmastijo in odstranijo tudi najbolj trdovratno umazanijo. Preprečujejo natajanje vodnega kamna. Nova formula zagotavlja naravno ekološko čiščenje, higieno, lesk. Tablete odstranijo tudi najbolj trdovratno maščobo in ostanke hrane in obogatijo posodo s prijetno svežino citrusov. Izdelek deluje že pri nizkih temperaturah in z razvojem aktivnega kisika posodo tudi razkuži. Vsa čistila Greenatural so zasnovana za varno, ekološko in naravno čisto okolje, izdelana iz kontrolirane ekološke pridelave.

  • odlično odstranijo maščobo in ostanke hrane
  • visoka moč čiščenja, sijoče čista posoda
  • odpravljajo in preprečujejo nalaganje vodnega kamna
  • prijeten svež vonj citrusov,iz čistih eteričnih olj
  • brez sintetičnih dišav in barvil
  • popolnoma biološko razgradljivo in okolju prijazno