Tao ljubezni - nega moške seksualne energije

Mantak Chia razkriva starodavne taoistične seksualne modrosti ter pomaga moškim ohranjati in transmutirati seksualno energijo ter popeljati sebe in partnerko do novih užitkov.
Redna cena:
17,11 €
Akcijska cena:
17,11 €
Izdelek je na zalogi

Avtor: Mantak Chia.

Format: 14,5 x 21cm, mehke platnice.

Obseg: 332 strani.

Tao ljubezni – nega moške seksualne energije. Tao ljubezni prvič razkriva starodavne seksualne skrivnosti taoističnih modrecev širokemu krogu bralcev. Moškim pomagajo ohraniti in spremeniti seksualno energijo po kroženju v mikrokozmični orbiti ter krepijo in pomlajajo delovanje telesnih organov.

Stoletne, doslej skrite ezoterične tehnike in načela povezujejo seksualno energijo in transcendentna stanja zavesti. Ta revolucionarna knjiga uči izpopolnjene taoistične tehnike za alkimijsko preoblikovanje telesa, uma in duha, skrivnost doseganja in ohranjanja polne spolne moči. Spoznali boste tudi pot do popolnejšega užitka: taoistični »dolinski orgazem« ter kako obdržati in kopičiti seme v telesu. V knjigi sta opisana izmenjava in uravnovešanje moške in ženske energije v telesu in s partnerko, naučili se boste kako izkoristiti tehnike za boljše dosežke v karieri in športu.

Knjiga je napisana v razumljivem jeziku in je bogato ilustrirana. Omogoča razvoj mogočnega energijskega toka in stopnjuje telesno, psihološko in duhovno zdravje in ravnovesje.