Ušesne palčke 2 kosa

Ušesne palčke, ki pomagajo pri zamašenem nosu, prehladu in bolečinah na področju ušes in glave. To naredijo s pomočjo plamena, ki pomaga izenačiti ušesni in nosni pritisk.
Redna cena:
4,90 €
Akcijska cena:
4,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestava: bombažna tkanina, čebelji vosek, ščitnik (pomemben varnostni del ušesnega tulca, namenjen preprečevanju vstopa nečistoč med gorenjem v uho).

Uporaba: za normalno ušesno higieno je priporočena uporaba tulcov na 14 dni. V primeru zamašenega ušesa lahko tulce uporabljam 2 krat na teden, vendar vam hkrati svetujemo posvet pri vašem zdravniku. Za odrasle in otroke od 12.leta starosti.

Postopek:

  1. Pripravite kozarec z vodo, vžigalnik ter krpo ali brisačo.
  2. Spnite lase in se uležite a bok. Področje okrog tulca zaščitite s krpo.
  3. Tulec s stranjo, kjer je plastični ščitnik, nežno vstavite v ušesni kanal.
  4. Tulec držite pokonci, brez premikanja. Z vžigalnikom prižgite vrh tulca.
  5. Ko tulec dogori do označene črtice (približno 7cm od ščitnika), ga ugasnemo v kozarcu vode.
  6. Postopek ponovite na drugem ušesu.

Opozorila: terapijo izvajajte ob nadzoru odrasle osebe. Terapijo vedno izvedite na obeh ušesih. Za vsako uho uporabite po en tulec. Osebe, alergične na sestavine, naj ušesnih tulcov ne uporabljajo. Poskrbite, da so lasje izven dosega gorečega dela. Če med izvajanjem terapije začutite bolečino, prenehajte s terapijo. Shranjujte izven dosega otrok. Poškodovan tulec zavrzite.

Uvoznik: Medivital d.o.o.

Poreklo: izven EU.

Količina: 2 kosa.

Ušesne palčke so v pomoč pri zamašenem nosu, za prehlade, boleče grlo ter bolečine na področju ušes in glave. Pomagajo pri izenačevanju pritiska ob potapljanju ali letenju, za lajšanje stresa ter splošno sprostitev in umiritev.

Svečke za ušesa delujejo povsem fizikalno. Lahek podtlak (efekt dimnika) in vibracijski valovi zraka v svečki, do katerih pride zaradi gibanja plamena, delujejo kot blaga masaža bobniča.  Vse to vodi do močnega občutka prijetne toplote in do izravnave pritiska na področju ušesa, čela in obnosne votline. Že takoj po uporabi se občuti blagodejni učinek, blaži pritisk in bolečine predvsem na področju ušes in glave. Ob zamašenem nosu pride do bolj prostega dihanja skozi nos in izboljšanja zaznavanja vonjav.