Vitamin C in glutation za zdrav imunski sistem 10ml

Vitamin C in glutation sta močna antioksidanta, ki pomagata pri podpori imunskega sistema.
Redna cena:
35,70 €
Akcijska cena:
35,70 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Glicerin, voda, etanol, lecitin (soja), olje pomarančne lupine, vitamin C.

Uporaba: Odvisno od vaših želja, vzemite 6 kapljic dnevno čistih ali zmešanih s hladno tekočino.

Ena steklenička vsebuje 10 ml in ima rok trajanja 6 mesecev po odprtju.

Shranjevanje: Shranjujte na temperaturi od 6-25°C.

Opozorilo: Ni primerno za nosečnice, doječe matere in otroke.

Proizvajalec: LipoLabs GmbH, Nemčija.

Dobavitelj: H2H PRO d.o.o.

Poreklo: Nemčija.

Količina: 10ml.

Vitamin C in glutation za zdrav imunski sistem je odličen dodatek k vaši naravni lekarni.

Zakaj vitamin C? Vitamin C je pomemben antioksidant, ki ga telo ne more proizvesti samo. Med drugim pomaga pri normalnem delovanju imunskega sistema. Za optimalno oskrbo je zato priporočljivo zadostno in redno uživanje tega bistvenega vitamina.

Zakaj glutation? Glutation je močan antioksidant, ki se naravno nahaja v telesu in igra ključno vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom ter podpornim delovanjem imunskega sistema. Kot prehransko dopolnilo se pogosto uporablja za izboljšanje zdravja jeter, krepitev imunskega sistema ter izboljšanje splošne energije in vitalnosti. Uživanje glutationa lahko pomaga tudi pri razstrupljanju telesa, saj pospešuje odstranjevanje škodljivih toksinov in težkih kovin.

Zato se odločite za LipoVibes Pure Vitamin C z glutationom:

  1. Edinstvena tehnologija: Naš izdelek je večkrat učinkovitejši od običajnih izdelkov. To je posledica naše edinstvene tehnologije LipoMolecule, ki je znanstvena inovacija.
  2. Optimizirana absorpcija v telesu: LipoVibes izdelki se v telesu absorbirajo veliko hitreje kot primerljivi izdelki. To dosežemo z uporabo s telesom povezanih lipidov, ki sestavljajo tudi zunanjo opno človeških celic.
  3. Vrhunska kakovost: LipoVibes Pure je razvit v naših laboratorijih v Nemčiji in izdelan izključno iz rastlinskih sestavin. Je veganski ter brez sladkorja, glutena, laktoze in GSO.