Vrnitev Boginje

Adrian Kezele v nas skozi svoje delo obudi prastari spomin na čas, ko je človeštvo živelo kot srečna družina in nam pomaga ponovno obuditi energijo.
Redna cena:
23,00 €
Akcijska cena:
23,00 €
Izdelek je na zalogi

Avtor: Adrian P. Kezele.

Prevod: Tadeja Zupan.

Format: 15 x 20,5cm, mehke platnice.

Obseg: 308 strani.

Vrnitev Boginje, v novi izdaji, vas bo popeljala v davno preteklost, do izvora vaših globokih hrepenenj. Vrnitev Boginje opisuje čas pred več kot 5000 leti – obdobje življenja z Boginjo, ko smo vsi bivali kot ena srečna družina. Prav od tam prihaja tisto nepojasnjeno hrepenenje po izgubljeni slasti ljubezni, po popolnoma drugačnem bivanju. Ta čas je mnogo več kot le pusta in nezanimiva “prazgodovina”.

Avtor v knjigi spleta znanstvena odkritja in svoje lastne duhovne izkušnje v pravo duhovno pustolovščino. Številni dokazi kažejo, da se Boginja in njene vrednote vračajo med nas. Kot ugotavlja avtor je med nami že tudi vse več ljudi, ki so sposobni v vse plasti življenja zopet vnesti ljubezen, veselje, spoštovanje, povezovanje, sodelovanje. Z drugimi besedami: slavljenje življenja. In prav to je tudi edina možnost, ki jo še imamo za preživetje planeta.