Zdravnik zdravi, narava ozdravi - drugi del

Drugi del knjige priznanega slovenskega zdravilca Jožeta Majesa, v katerem opiše nove rastline ter tako nove rešitve za različne težave in bolezni.
Redna cena:
35,00 €
Akcijska cena:
35,00 €
Izdelek je na zalogi

Avtor: Jože Majes.

Format: 20 x 22cm, trde platnice.

Obseg: 240 strani.

Zdravnik zdravi, narava ozdravi je druga knjiga priznanega slovenskega zdravilca Jožeta Majesa. Zdravnik zdravi, narava ozdravi – drugi del je popoln vodnik po zdravilnih rastlinah.

V drugi knjigi vam avtor ponudi nove rešitve za različne težave in bolezni. Avtor vam na razumljiv način preda svoje dragoceno znanje. V knjigi so opisane nove rastline, njihovo delovanje, način priprave in fotografije. V knjigi najdemo tudi pisma ljudi, ki opišejo kakšne težave so imeli in kako so si pomagali z naravo in zdravilnimi rastlinami.

Jože Majes je poznan zeliščar in lastnik kmetije Plavica, na kateri s svojim sinom in hčerjo goji, predeluje in prodaja svoje domače pripravke, organizira razna izobraževanja in oglede vrtov. Sam zagovarja napotek, ki ga je prejel od opatice Hildegarde von Binger: Nabirajte in uporabljajte zdravilne rastline, ki rastejo okoli vašega doma, kajti prišle so k vam, da vam pomagajo!