Zimsko veselje eterično olje 10ml (100% naravno)

Eterično olje zimsko veselje je dišeča mešanica cimeta, pomaranče, jelke, evkalipta in nageljnovih žbic.
Redna cena:
6,90 €
Akcijska cena:
6,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravno čisto eterično olje cimeta, pomaranče, nageljnovih žbic, evkalipta in jelka.

Uporaba: kot dodatek v kozmetične namene in aromaterapiji. Za masažo, kot dodatek drugim rastlinskim oljem. Primeren je predvsem za masažo telesa po večjih fizičnih naporih, saj deluje poživit veno, za hitrejšo regeneracijo. V aromaterapiji deluje sprostitveno.

Opozorila: pri rokovanju z eteričnim oljem bodite pazljivi. Uporabljajte samo za zunanjo uporabo. Nikoli ne nanašajte nerazredčenega eteričnega olja na kožo. Pazite, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Če se polijete, obvezno dobro sperite z milom in vodo. V primeru preobčutljivosti na sestavine eteričnega olja prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Shranjujte dobro zaprto, pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom.

Poreklo: EU.

Količina: 10ml.

Zimsko veselje eterično olje je 100% naravno čisto eterično olje. Zimsko veselje eterično olje lahko uporabljate kot dodatek drugim rastlinskim oljem ima pomirjajoč vonj po domačem pecivu in citrusih. Mešanica zimsko veselje ima svež in pomirjajoč vonj po domačem pecivu in citrusih. Primerno za prijetno vzdušje v prazničnih dneh ali družinskih srečanjih. Zimsko veselje je mešanica eteričnih olj cimeta, pomaranče, nageljnovih žbic, evkalipta in jelke v primernih razmerjih.