Življenje je tvoje

Louise Hay vas v svoji knjižni uspešnici opozarja na moč misli, ter vas vzpodbudi, da si s pomočjo afirmacij in spreminjanja miselnih vzorcev spremenite življenje.
Redna cena:
15,00 €
Akcijska cena:
15,00 €
Izdelek je na zalogi

Avtor: Louise L. Hay

Št. strani: 205

Vezava: Mehka

Življenje je tvoje je svetovna uspešnica izpod peresa znane pisateljice Louise Hay. V njej Louise opozarja na moč misli in nas opozarja koliko nadlog lahko prikličemo v svoje življenje s tem, da se brez zavedanja oklepamo negativnih misli in prepričanj, kot so: “Jaz nisem dovolj”, “Vse v mojem življenju gre narobe”, “Nihče me ne ljubi”, “Bolezni se z lahkoto prilepijo na mene” in še mnogo podobnih.

Nasvet pisateljice iz knjige je, da negativna prepričanja in misli spremenimo v pozitivna, s pomočjo targetiranih afirmacij. Tako so v knjigi naštete pogoste bolezni in nadloge, njihovi pogosto vzroki na miselnem nivoju in afirmacije s katerimi si lahko pri takih težavah pomagamo.
Dovolimo si, da se pogledamo v ogledalo in izpovemo ljubezen samemu sebi ter spustimo tiste negativne misli in čustva, ki smo se jih tako navajeni oklepati.