040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00

Mandljevo olje Alaja 250ml (EKO)

 
17,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi


Mandljevo olje Alaja je 100% naravno hladno stiskano olje. Mandljevo olje Alaja je slovenskega porekla, brez dodanih konzervansov in aditivov. Poznamo ga po bledo rumeni barvi in blagem sladkem vonju. Uporaben je v kulinariki, za pripravo različnih hladnih in toplih jedi, zlasti hladnih solat, juh, tudi nežnih vrst mesa in seveda sladic. Primeren je tudi za prehrano otrok in dojenčkov, uporabljamo ga lahko kot dodatek k različnim kašicam. Primeren je tudi za uporabo v kozmetične namene, za nego suhe in zahtevne kože, z njim lahko tudi odstranjujemo ličila. Kožo nahrani in ji povrne elastičnost. Primeren je za nego dojenčkove kože, kot tudi nego kože nosečnic. Olje lahko vtremo tudi v suhe lase, saj jim povrne sijaj.

Mandljevo olje Alaja je slovenskega porekla, pridelano in polnjeno v Beli krajini. Olje prideluje in jih za nas polni priznana družinska oljarna iz Bele krajine, katera ima že dolgoletno tradicijo. Že pred prvo svetovno vojno so pričeli s pridelovanjem orehovega olja, nato se je proizvodnja vedno bolj širila. Semena in rastline, ki se uporabljajo pri pridelavi olj niso genetsko modificirane.

Sestavine: 100% naravno hladno stiskano mandljevo olje iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba:

  • Prehranski dodatek: 1 čajna žlička mandljevega olja 3x na dan.
  • Mazilo: olje kapnemo med dlani, razmažemo in uporabimo kot mazilo ali masažno sredstvo. Olja nikoli ne nanašamo direktno na kožo!

Certifikat: SI-EKO-001.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 250ml.