10% ceneje

Difuzor - vlažilec zraka Azalea 1 kos

Električni difuzor je odličen za vlaženje in odišavljanje zraka ter tako omogoča domačo aromaterapijo. S 7 različnimi barvnimi osvetlitvami.
Redna cena:
39,90 €
Akcijska cena:
35,91 €
Izdelek je na zalogi

Velikost: 168mm x 97mm

Teža: 395g

Delovna napetost: DC 24V (AC adapter)

Način vlaženja: Konstantno / s presledki

Območje delovanja: Optimalno med 25 m2 in 40 m2

Prostornina rezervoarja: 300ml

Osvetlitev: LED, možnost 7 različnih barv

Tip osvežilca: Aromatski osvežilec zraka z ultrazvokom

Garancijska doba: 12 mesecev

Distributer: Informacijske tehnologije Matjaž Resnik  (PIRO)

Poreklo: Kitajska

Difuzor – vlažilec zraka Azalea ustvarja nežno paro, ki prijetno vlaži suh zrak v prostoru. Z dodatkom eteričnega olja po vaši izbiri prostor ne le vlaži, temveč ga tudi odišavi, ustvarjajoč prijetno vzdušje za trenutke sprostitve. Ta difuzor je idealen za ljubitelje wellnesa in termalnih kopeli, saj se eterična olja najpogosteje uporabljajo prav tam.

Kako uporabljamo električni difuzor?

Da dosežete pravo aromaterapijo in povečate zdravilne učinke, dodajte nekaj kapljic naravnega eteričnega olja, prilagojenega vašim potrebam. Za optimalne rezultate je priporočljivo uporabljati le 100% čista, naravna in avtentična eterična olja. Pred uporabo specifičnega olja si lahko tudi pogledate njegove lastnosti in blagodejne učinke na telo, tako da vas bo še dodatno podprl na področjih, kjer to najbolj potrebujete.

V zbiralnik nalijte vodo do označene maksimalne količine, dodajte 2-3 kapljice eteričnega olja in vklopite električni aroma difuzor. Zaradi možnosti nabiranja vodnega kamna v difuzorju priporočamo uporabo destilirane vode.

Kakšni so pozitivni učinki aromaterapije?

Poleg ustvarjanja prijetnega okolja in specifičnih učinkov izbranih eteričnih olj ima difuzor tudi druge koristne učinke, kot so vlaženje prostora, kar je še posebej koristno v suhem in hladnem vremenu. Le to je koristno pri:

  • glavobolu,
  • razpokanih ustnicah,
  • suhi koži,
  • suhem grlu,
  • razdraženih glasilkah,
  • razdraženem nosu,
  • suhem kašlju.

Kljub temu je bistveno, da se difuzorjev ne uporablja prekomerno.

Obstajajo kakšna tveganja?

Za ljudi, ki so alergični na pršice in plesen ter imajo astmo lahko uporaba prepogosta uporaba difuzorjev stanje poslabša zaradi povečane vlage v okolju. V teh primerih je priporočljivo uporabljati merilnik vlage v prostoru, tako da vedno vemo kakšna je relativna vlaga v prostoru in tako prilagodimo uporabo.

Kakšne so dodatne lastnosti difuzorja Azalea?

Difuzor Azalea deluje tiho, ne moti živali, njegov učinek pa lahko začutite že zelo hitro. Ima 7 barvnih osvetlitev in tako lahko deluje tudi kot nočna svetilka v otroški sobi, če se otroci bojijo teme. V primeru pomanjkanja vode se samodejno izklopi.

Preverite našo izbiro visoko kakovostnih eteričnih olj tukaj.