10% ceneje

Difuzor - vlažilec zraka Gaja 1 kos

Čarobno eleganten vlažilec zraka in izparilnik eteričnih olj, primeren za domačo aromaterapijo. Ustvarja umirjeno atmosfero ter ima 7 različnih barvnih osvetlitev.
Redna cena:
39,90 €
Akcijska cena:
35,91 €
Izdelek je na zalogi

Velikost: 14,2m x 14,2cm  x 15,5cm

Teža: 320 g

Delovna napetost: DC 24V (AC adapter)

Prostornina rezervoarja: 100 ml

Način vlaženja: Konstantno / s presledki

Osvetlitev: LED, možnost 7 različnih barv

Tip osvežilca:Aromatski ultrazvočni osvežilec zraka (2,4MHz)

Garancijska doba: 12 mesecev

Distributer: Informacijske tehnologije Matjaž Resnik  (PIRO)

Poreklo: Kitajska

Difuzor – vlažilec zraka Gaja je električni difuzor in vlažilec zraka, ki takoj upari vodo in z njo eterična olja  v svojem rezervoarju ter tako ustvari osvežujočo in spruščujočo meglico. Deluje tiho nevsilijivo ter je tako primeren za uporabo tudi med spanjem. V vaš prostor pa bo vnesel magično vzdušje z možnost osvetljevanja v sedmih različnih barvah, po vaši lastni izbiri.

Kako uporabljamo električni difuzor?

Da dosežete pravo aromaterapijo in povečate zdravilne učinke, dodajte nekaj kapljic naravnega eteričnega olja, prilagojenega vašim potrebam. Za optimalne rezultate je priporočljivo uporabljati le 100% čista, naravna in avtentična eterična olja. Pred uporabo specifičnega olja si lahko tudi pogledate njegove lastnosti in blagodejne učinke na telo, tako da vas bo še dodatno podprl na področjih, kjer to najbolj potrebujete.

V zbiralnik nalijte vodo do označene maksimalne količine, dodajte 2-3 kapljice eteričnega olja in vklopite električni aroma difuzor. Uporaba destilirane vode v tem difuzorju ni potrebna, tako vam svetujemo uporabo vode iz pipe. Če se zgodi, da se voda pomotoma prelije v druge dele difuzorja, ga je potrebno nemudoma izključiti iz elektrike, ga izprazniti ter ga dodobra posušiti na zračnem prostoru. Ko je rezervoar prazen, se difuzor ugasne samodejno.

Kakšni so pozitivni učinki aromaterapije?

Poleg ustvarjanja prijetnega okolja in specifičnih učinkov izbranih eteričnih olj ima difuzor tudi druge koristne učinke, kot so vlaženje prostora, kar je še posebej koristno v suhem in hladnem vremenu. Le to je koristno pri:

  • glavobolu,
  • razpokanih ustnicah,
  • suhi koži,
  • suhem grlu,
  • razdraženih glasilkah,
  • razdraženem nosu,
  • suhem kašlju.

Kljub temu je bistveno, da se difuzorjev ne uporablja prekomerno.

Obstajajo kakšna tveganja?

Za ljudi, ki so alergični na pršice in plesen ter imajo astmo lahko uporaba prepogosta uporaba difuzorjev stanje poslabša zaradi povečane vlage v okolju. V teh primerih je priporočljivo uporabljati merilnik vlage v prostoru, tako da vedno vemo kakšna je relativna vlaga v prostoru in tako prilagodimo uporabo.

Preverite našo izbiro visoko kakovostnih eteričnih olj tukaj.