Grenivka eterično olje 10ml - 100% naravno

Eterično olje grenivka se uporablja v kozmetiki, za aromaterapijo in osvežitev prostorov.
Redna cena:
6,90 €
Akcijska cena:
6,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravno čisto eterično olje grenivke.

INCI: citrus paradisi peel oil, limonene*, linalool*, geraniol*, citral*, citronellol*, (* sestavine naravnih eteričnih olj).

Uporaba: manjšo količino olja nakapajte na izparilnik in dodajte vodo ter na ta način prijetno aromatizirajte prostor. Lahko ga uporabite za pripravo raznih krem. Lahko si pripravite masažno olje – do 10 kapljic eteričnega olja dodajte v 10ml rastlinskega olja. Priporočena najvišja koncentracija je do največ 10% eteričnega olja.

Opozorila: pri rokovanju z eteričnim oljem bodite pazljivi. Uporabljajte samo za zunanjo uporabo. Nikoli ne nanašajte nerazredčenega eteričnega olja na kožo. Pazite, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Če se polijete, obvezno dobro sperite z milom in vodo. V primeru preobčutljivosti na sestavine eteričnega olja prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Shranjujte dobro zaprto, pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom.

Poreklo: Egipt.

Količina: 10ml.

Grenivka eterično olje je 100% naravno čisto eterično olje. Grenivka eterično olje osvežuje, stimulira, poživlja in sveže odišavi. Pogosto je v izdelkih za nego mastne kože ter v kremah in gelih nego kože s celulit. Grenivka, je drevo, ki spada v družino citrusov in ima lepe sadeže rumene barve.

Osnovne značilnosti:

  • Pridobivanje: tlačno stiskanje.
  • Uporabljen del: lupina.
  • Vonj: svež, prodoren, po citrusih.
  • Barva: svetlo rumena.
  • Nota: visoka.