Jetra in holesterol zeliščne kapljice 50ml

Mešanica zeliščnih izvlečkov, ki blagodejno vplivajo na jetra in ravni holesterola.
Redna cena:
8,90 €
Akcijska cena:
8,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: vodno-alkoholni izvlečki pegastega badlja (plodovi), artičoke (listi), sabljastega triplata – grškega sena (plodovi), koprive (listi), regrata (korenina) in ozkolistnega trpotca (listi). Vsebuje 31,5% etanola.

Uporaba: 20 kapljic nakapajte 2 do 3 krat dnevno v kozarec (150 ml) zeliščnega čaja, vode ali drugega napitka po vaši izbiri. Uživanje prehranskega dopolnila je priporočljivo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.

Opozorilo: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hranite dobro zaprto, pri sobni temperaturi in v temnem prostoru, nedosegljivo otrokom.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 50ml

Jetra in holesterol zeliščne kapljice so prehransko dopolnilo, ki blagodejno vpliva na jetra in holesterol. Jetra in holesterol zeliščne kapljice so učinkovita mešanica vodno-alkoholnih izvlečkov skrbno izbranih dragocenih zelišč. Izdelek je proizveden v Sloveniji in ne vsebuje umetnih arom, sladil, konzervansov ali glutena.

Aktivni izvlečki v zeliščnih kapljicah:

  • pegasti badelj: pripomore k delovanju in zaščiti jeter, tako da ohranja njihovo fiziološko čistilno funkcijo ter tako prispeva k razstrupljanju telesa,
  • artičoka: pripomore k normalnemu delovanju in zdravju jeter, pomaga pri razstrupljanju ter prispeva k vzdrževanju normalnega nivoja maščob v krvi,
  • sabljasti triplat: ob uravnoteženi prehrani dobrodejno deluje na ravnotežje in presnovo maščob (holesterola in trigliceridov).