Mandljevo olje Pečarič (EKO) 250ml

Hladno stiskano, naravno olje, ki se uporablja v kulinariki ali za nego kože in las.
Redna cena:
19,90 €
Akcijska cena:
19,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravno hladno stiskano mandljevo olje iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba:

  • Prehranski dodatek: 1 čajna žlička mandljevega olja 3x na dan.
  • Mazilo: olje kapnemo med dlani, razmažemo in uporabimo kot mazilo ali masažno sredstvo. Olja nikoli ne nanašamo direktno na kožo!

Certifikat: SI-EKO-001.

Proizvajalec: Oljarna Pečarič, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 250ml.

 

Mandljevo olje Pečarič je 100% naravno hladno stiskano olje. Mandljevo olje je slovenskega porekla, brez dodanih konzervansov in aditivov. Poznamo ga po bledo rumeni barvi in blagem sladkem vonju. Uporabno je v kulinariki, za pripravo različnih hladnih in toplih jedi, zlasti hladnih solat, juh, tudi nežnih vrst mesa in seveda sladic. Primerno je tudi za prehrano otrok in dojenčkov, uporabljamo ga lahko kot dodatek k različnim kašicam. Primerno je tudi za uporabo v kozmetične namene, za nego suhe in zahtevne kože, z njim lahko tudi odstranjujemo ličila. Kožo nahrani in ji povrne elastičnost. Primerno je za nego dojenčkove kože, kot tudi nego kože nosečnic. Olje lahko vtremo tudi v suhe lase, saj jim povrne sijaj.

Mandljevo olje Pečarič je slovenskega porekla, pridelano in polnjeno v Beli krajini. Olje prideluje in polni priznana družinska oljarna iz Bele krajine, katera ima že dolgoletno tradicijo. Že pred prvo svetovno vojno so pričeli s pridelovanjem orehovega olja, nato se je proizvodnja vedno bolj širila. Semena in rastline, ki se uporabljajo pri pridelavi olj niso genetsko modificirane.