30% ceneje

Meridian pas za križ in hrbtenico 1 kos

Podpira križ in vzpostavlja nemoten pretok energije s pomočjo biokeramičnih ploščic in feritnih magnetov.
Redna cena:
150,00 €
Akcijska cena:
105,00 €
Izdelek je na zalogi

Kako je pas za križ sestavljen?

Meridian pas je sestavljen iz posebnega protialergijskega materiala. V zračnih žepkih vsebuje devet biokeramičnih ploščic in šestnajst feritnih magnetov.

Kako se uporablja pas za križ? Pas namestite preko spodnjega perila in ga kontinuirano nosite vsaj 3 ure na dan. Meridian pasu ne smete nositi med spanjem, saj mora telo počivati. Pas lahko operete samo ročno na 10 stopinj celzija in ga sušite na sobni temperaturi.

Količina: 1kos.

Dobavitelj: Alaja mit d.o.o., Slovenija.

Meridian pas za križ in hrbtenico za vse, ki želijo dobro svojemu križu in telesu. Meridian pas za križ in hrbtenico za vse, ki veliko stojijo in sedijo, za fizične delavce in športnike. Meridian pas je investicija za celo življenje, je enostaven za uporabo in izredno udoben. Meridiani so energetski kanali (obstaja jih 14), ki povezujejo notranjost telesa z zunanjostjo. Le če je pretok energije nemoten naše telo deluje brez posebnosti. V primeru, da je pretok energije oviran se pojavijo nevšečnosti. Meridian pas deluje na osnovi magnetne terapije, vzpostavi nemoten pretok energije in je odličen pripomoček za vse, ki želijo dobro svojemu križu in mišicam.

Pas je sestavljen iz posebnega protialergijskega materiala. V zračnih žepkih vsebuje devet biokeramičnih ploščic in šestnajst feritnih magnetov. Magneti so razporejeni v zaporedju od zgoraj navzdol, jakosti 900 gauss-ov. Pas enostavno namestite čez spodnje perilo in ga kontinuirano nosite vsaj 3 ure na dan. Pasu ne nosite med spanjem. Perite ga ročno, pri 10 stopinj celzija, po pranju ga ne ožemajte, sušite ga na sobni temperaturi in ga ne likajte. Izbirate lahko med velikostmi M, L, XL in XXL.