NOW papaja encimi 180 tablet

Prebavni encimi iz papaje, z dodatkom pomembnih encimov kot so bromelain, proteaza, lipaza in celulaza. V obliki žvečljivih tablet z naravnim sladilom.
Redna cena:
17,90 €
Akcijska cena:
17,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: sladilo:sorbitol, papain, sladilo: manitol, papaja v prahu (5,1 %), stearinska kislina rastlinskega izvora, proteaza, bromelain, sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora, silicijev dioksid, poprova meta v prahu, celulaza, lipaza, alfa -amilaza, olje poprove mete, barvilo: natrijev bakrov kompleks klorofilinov.

Ni proizvedeno iz kvasa, pšenice, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev in oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Sestava: 1 pastila 2 pastili
Papain iz papaje (2000 USP/mg) 50 mg 100 mg
Papaja sadež v prahu 40 mg 80 mg
Bromelain iz ananasa (2400 GDU/g) 10 mg 20 mg
Proteaza (5000 FCC/g) 10 mg 20 mg
Lipaza (10000 USP/g) 1 mg 2 mg
Celulaza (4000 FCC/g) 0,3 mg 0,6 mg
Alfa-amilaza (25000 USP/g) 1 mg 2 mg

Uporaba:

Otroci nad 4.leti: 1 pastila.
Odrasli: 2 pastili.
Pastile prežvečite ali raztopite v ustih, takoj po obroku ali po potrebi.

Opozorilo: Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom.

Proizvajalec: NOW FOODS, ZDA.

Dobavitelj: Bimedia d.o,o,, Ljubljana, Slovenija.

Poreklo: ZDA.

Količina: 180 tablet.

NOW papaja encimi je nadgrajena formula NOW encimov, ki poleg encimov iz papaje vsebuje tudi druge rastlinske encime, kot so: bromelain, proteaza, lipaza in celulaza.

Prebavni encimi so ključni za telesno absorpcijo hrane in njeno polno izrabo. Z leti se zmanjšuje sposobnost telesa za proizvodnjo encimov, zaradi česar prebava postane manj učinkovita. NOW® Papaya Enzyme Pastile so osvežujoče in podpirajo prebavo, ko jih zaužijemo po obroku. Narejene so iz celotnega, nezrelega, razpršenega suhega papajinega prahu, ki vsebuje 40 mg papaje na pastilo. Dodana proteaza, lipaza in celulaza zagotavljajo celoten spekter encimske aktivnosti.

Pastile so v obliki žvečljivih tablet, z naravnim sladilom ter pomagajo tudi pri svežem zadahu.