20% ceneje

Ognjičevo olje 100ml

Olje slovenskega porekla je odlično za obnavljanje in pomiritev kože.
Redna cena:
7,90 €
Akcijska cena:
6,32 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine:  100% naravno hladno stiskano olivno olje, cvetovi ognjiča.

Uporaba: Ognjičevo olje ščiti, razkužuje in neguje kožo ter pospešuje njeno obnovo. Ognjičevo olje se najpogosteje uporablja v kozmetiki in za zdravljenje raznih težav, kot so vnetje ven, gnojna vnetja kože, udarnine, rane in otekline. V primeru modric ga lahko uporabimo kot obkladek.

Proizvajalec: Janez Javorski, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina:  100ml.

Ognjičevo olje je 100% naravno olje. Ognjičevo olje je slovenskega porekla, brez dodanih konzervansov in aditivov, ki se pridobiva iz rože ognjiča. Sveže cvetove ognjiča namočijo v deviško olivno olje v steklene posode in izpostavijo soncu. Še posebej je primerno za nego suhe in občutljive kože. Kožo pomirja in pospešuje obnavljanje kože. Olje lahko dodate raznim kremam in losjonom za nego kože in jih s tem obogatite. Primeren je tudi za nego občutljive dojenčkove kože, omili izpuščaje zaradi uporabe plenic. Pogosto ga uporabljajo tudi v aromaterapiji.

Po učinku je močno podoben Arniki. Čisti, pospešuje krvni obtok, celi rane in kožne tvore. Priporočamo ga pri luskavici. Krepi tonus koži, ji vrača sijaj in pospešuje cirkulacijo krvi.

Ognjičevo olje je slovenskega porekla, pridelano in polnjeno v okolici Javorja. Zelišča, ki jih vsebuje ognjičevo olje, so nabrana v neokrnjeni naravi v okolici Javorja na nadmorski višini približno 580m, ter uporabljena sveža.