Premium Asta Omega-3 250ml + NADH 10 GRATIS

Izjemno kakovostno, zelo koncetrirano prehransko dopolnilo z omega-3 in dodanim antioksidantom astaksantinom.
Redna cena:
46,90 €
Akcijska cena:
46,90 €
Izdelek je na zalogi

NADH 10 pastil

Nikotinamid Adenin Dinukleotid Hidrid ali koencim 1 naravno nastopa v telesu, kjer v stiku s kisikom tvori ATP ali celično energijo. NADH nastopa v preko 1000 presnovnih procesih v telesu in predstavlja enega ključnih elementov za dobro delovanje in dolgoživost celic – več energije imajo, lepše živijo. V živilih ga je največ v surovem mesu, v rastlinski hrani pa ga skorajda ni. Zaradi občutljivosti na kisik, svetlobo in temperaturo, ga po pripravi jedi ostane zelo malo, po tem pa ga načne še želodčna kislina. Edini zares učinkovit način za zaužitje NADH je v patentirani obliki, ki je biodostopna in stabilizirana. Tovrsten NADH ima poleg naravnega anti-ageing delovanja še 50 drugih patentov za terapevtsko rabo. Izvrsten je za dvig energije ter izboljšanje koncentracije in spomina. Ugodno vpliva na živčevje in psihološko delovanje. Po njem radi posežejo tudi vrhunski športniki, saj deluje varno in zanesljivo.

Za dodatne podrobnosti kliknite tu.

Premium Asta Omega-3

Premium Asta Omega-3 je vrhunsko prehransko dopolnilo – visoko koncentrirano omega-3 olje z dodanim astaksantinom. Premium Asta Omega-3 odlikuje najvišja koncentracija omega-3 maščobnih kislin in najnižji nivo oksidacije. Olje je pridobljeno iz svežih rib arktičnih voda s certifikatom trajnostnega ribolova, ki so redno preverjane na vsebnost težkih kovin. Olje je najvišje čistosti in ohranja naravno kompozicijo trigliceridov, zato ga lahko telo maksimalno učinkovito uporabi. Prijeten okus je zaokrožen z aromo limone.

EPK in DHK sta ključni maščobni kislini za ohranjanje celostnega zdravja – sta sestavini celičnih membran in imata izjemen pomen pri razvoju in delovanju možganov, pri ohranjanju normalnih umskih sposobnosti, zdravemu delovanju srca in ohranjanju zdravega vida.

Dnevni odmerek zagotavlja kar 1.150mg EPK in 1.000mg DHK!

Za dodatne podrobnosti kliknite tu.