Šentjanževo olje Alaja 250ml

Olje slovenskega porekla, ki je primerno za nego suhe kože ali kot odlična izbira po sončenju.
Redna cena:
14,50 €
Akcijska cena:
14,50 €
Izdelek je na zalogi

Kaj šentjanževo olje vsebuje?  100% naravno hladno stiskano olivno olje in cvetovi šentjanževke.

Kako se šentjanževo olje uporablja?  šentjanževo olje je namenjeno nanosu na kožo po sončenju. Blagodejni vplivi tega olja negujejo kožo od sončnih žarkov. Po nanosu olja se ne izpostavljajte sončnim žarkom. Je nepogrešljivo sredstvo za zaščito suhe in zahtevne kože.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 250ml.

Šentjanževo olje Alaja je 100% naravno olje. Šentjanževo olje Alaja je slovenskega porekla, brez dodanih konzervansov in aditivov, ki se pridobiva iz rože šentjanžovke. Olje je poznano po tem, da blagodejno vpliva na kožo po sončenju, saj povečuje prekrvavitev kože.

Šentjaževo olje Alaja je slovenskega porekla, pridelano in polnjeno v okolici Javorja. Zelišča, ki jih vsebuje šentjanževo olje, so nabrana v neokrnjeni naravi v okolici Javorja na nadmorski višini približno 580m, ter uporabljena sveža.

Šentjanževka je zdravilna rastlina in se uporablja že od starega veka kot zdravilo za lajšanje bolečin. Šentjanževo olje je vsestransko in ga lahko uporabljamo za različne težave.

Šentjanževo olje za obraz: Za nežno kožo lahko olje vsak dan vmasiramo v obraz. Kožo globinsko neguje, jo obnavlja in pomaga preprečevati gube.

Šentjanževo olje za lasišče: Za nego lasišča nekaj kapljic olja vmasirajte na suhe lase in pustite učinkovati par minut. Lase dobro umijte s šamponom.

Šentjanževo olje za sklepe: Olje blagodejno deluje na težave s sklepi. Olje si na želeni predel nežno vmasirajte vsak dan, oziroma po potrebi.