Srednjeveške orakeljske karte Rozeta 44 kart in priročnik

Komplet 44 kart s priročnikom, ki vam bo pomagal najti vpoglede vase ter vašo preteklost, sedanjost in prihodnost ter pripomogel k odklepanju vašega polnega potenciala.
Redna cena:
32,00 €
Akcijska cena:
32,00 €
Izdelek je na zalogi

Avtor: Uršula Zakrajšek.

Založba: Samozaložba.

Leto izida: 2022.

Obseg: 44 kart in priročnik.

Srednjeveške orakeljske karte Rozeta je komplet 44 kart (skupaj s priročnikom), ki vam bodo podarile vzpodbudna sporočila in vpoglede v preteklost, sedanjost in prihodnost ter vam pomagale ozavestiti vašo osebno moč, svobodno voljo in vpliv na življenje.

Namen kart je, da preko njih ozavestimo moč naše svobodne volje, da rešimo notranje travme in konflikte, odklenemo naš polni potencial ter zaživimo bolj kakovostno in izpopolnjeno življenje. Zato se lahko te karte uporabljajo tudi kot meditativno orodje, saj prispevajo k dvigu zavesti. Z njihovo pomočjo boste lahko prebrali, kakšno usodo vam prinaša in kakšen je vaš namen, prav tako pa boste dobili vpogled v to, kako lahko s to usodo (ljudmi, dogodki) ravnamo.

Pisne in različne podobe na 44 kartah vas bodo ozaveščale, prebudile in vam ponudile globok vpogled v katero koli situacijo. Rozeta na zadnji strani vsake karte pa vam bo nudila podporo pri želeni spremembi. Rozeta namreč energijsko podpira vsako karto na prvi strani, pri težjih energijah v smislu preobrazbe, pri pozitivnih pa olajšuje manifestacijo.