10% ceneje

USB Difuzor - vlažilec zraka Hera 1 kos

Eleganten, majhen in lahek električni difuzor z leseno zunanjostjo in USB priklopom. Za vlaženje zraka in izparevanje eteričnih olj (aromaterapijo).
Redna cena:
32,90 €
Akcijska cena:
29,61 €
Izdelek je na zalogi

Velikost: 11,9cm x fi 11,7cm

Teža: 225 g

Delovna napetost: DC 5V (USB priključek)

Prostornina rezervoarja: 120 ml

Način vlaženja: Konstantno / s presledki

Osvetlitev: LED, možnost 7 različnih barv

Tip osvežilca: Aromatski USB osvežilec zraka z hladnim izparevanjem

Garancijska doba: 12 mesecev

Distributer: Informacijske tehnologije Matjaž Resnik  (PIRO)

Poreklo: Kitajska

USB Difuzor – vlažilec zraka Hera odišavlja in vlaži zrak s pomočjo svoje ultrasonične tehnologije izparjevanja. S svojo elegantno leseno zasnovo in po želji spreminjajočo se LED lučjo, dviguje kakovost vašega interierja in pričara čarobno vzdušje v vsakem prostoru. S svojo priročno majhnostjo in lahkostjo ter uporabo na USB priključek, se ga z lahkoto vzame s sabo tudi na potovanje ali delovno mesto. S svojim tihim in nevsiljivim delovanjem pa je primeren tudi za spanje.

Kako uporabljamo električni difuzor?

Da dosežete pravo aromaterapijo in maksimirate zdravilne učinke, dodajte nekaj kapljic naravnega eteričnega olja, prilagojenega vašim potrebam. Za optimalne rezultate je priporočljivo uporabljati le 100% čista, naravna in avtentična eterična olja. Pred uporabo specifičnega olja si lahko tudi pogledate njegove lastnosti in blagodejne učinke na telo, tako da vas bo še dodatno podprl na področjih, kjer to najbolj potrebujete.

V zbiralnik nalijte vodo do označene maksimalne količine, dodajte 2-3 kapljice eteričnega olja in vklopite električni aroma difuzor. Zaradi možnosti nabiranja vodnega kamna v difuzorju priporočamo uporabo destilirane vode.

Kakšni so pozitivni učinki aromaterapije?

Poleg ustvarjanja prijetnega okolja in specifičnih učinkov izbranih eteričnih olj ima difuzor tudi druge koristne učinke, kot so vlaženje prostora, kar je še posebej koristno v suhem in hladnem vremenu. Le to je koristno pri:

  • glavobolu,
  • razpokanih ustnicah,
  • suhi koži,
  • suhem grlu,
  • razdraženih glasilkah,
  • razdraženem nosu,
  • suhem kašlju.

Kljub temu je bistveno, da se difuzorjev ne uporablja prekomerno.

Obstajajo kakšna tveganja?

Za ljudi, ki so alergični na pršice in plesen ter imajo astmo lahko uporaba prepogosta uporaba difuzorjev stanje poslabša zaradi povečane vlage v okolju. V teh primerih je priporočljivo uporabljati merilnik vlage v prostoru, tako da vedno vemo kakšna je relativna vlaga v prostoru in tako prilagodimo uporabo.

Preverite našo izbiro visoko kakovostnih eteričnih olj tukaj.