Za srečo zeliščni čaj 30g (EKO)

Visoko kakovostna mešanica ekoloških zelišč, nabranih v Sloveniji, primerna za podporo pri boljšem počutju. S šentjanževka, meliso, hmeljem, sivko, kamilico in rožmarinom.
Redna cena:
4,90 €
Akcijska cena:
4,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: šentjanževka, melisa, hmelj, sivka, kamilica, rožmarin, iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba: 1-2 čajni žlički na skodelico (cca 2,5 dcl). Poparek naj stoji 10 min. Najboljši je, če ga zaužijete še toplega in vsakič sveže pripravljenega. Uživajte ga vsak dan, lahko tudi večkrat dnevno.

Certifikat: SI-EKO-001.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 30g.

Za srečo zeliščni čaj je pripravljen po tradicionalnih postopkih in recepturah. Za srečo zeliščni čaj je visoko kakovosten, 100% naraven, brez dodanih konzervansov, umetnih barvil in arom. Vsa zelišča, ki so uporabljena v ekološkem zeliščnem čaju so vzgojena, ročno pridelana in nabrana pri nas, v neokrnjeni naravi zelene Prlekije. Postopki pridelave, sušenja ter predelave so tradicionalni, s sodobnimi higienskimi merili.

Skozi zgodovino smo ljudje na osnovi preizkušanja razvili in izpopolnili številne načine priprave in uporabe zelišč. Med vsemi so se najbolj uveljavile zeliščne čajne mešanice, predvsem zaradi preprostega načina priprave, kakor tudi zaradi samega “obreda” pitja čaja, ki je nepogrešljiv element sodobne kulture in civilizacije.