0
Do brezplačne dostave manjka še: 100,00 
0

V košarici ni izdelkov.

Obiščite našo trgovino:
Vodnikova cesta 123A, Ljubljana
0
Do brezplačne dostave manjka še: 100,00 
0

V košarici ni izdelkov.

KAKO SE PODPRETI S KONOPLJINIMI KANABINOIDI?

05.10.2020 alaja

Vabljeni na predstavitev potenciala konopljinih kanabinoidov. Sinergija vseh aktivnih spojin konoplje v naravni mešanici ima blagodejen učinek na ravnovesje v organizmu in spodbuja samozdravilne sposobnosti telesa. Izvedeli boste tudi kdaj in kako uživati konopljine pripravke v dodatno podporo vašemu zdravju.

Leta 2009 sva se z možem naključno spoznala z učinki konoplje na zdravje. V širšem krogu družine sva spoznala konopljo in njene dobrobiti na zahtevnem bolezenskem primeru.

Konoplja in njen zdravilni vpliv na človeka sta naju do te mere prevzela, da sva naslednjih sedem let detajlno posvetila temu področju. Prekrižarila sva dobršen del Evrope, obiskala kar nekaj strokovnih sejmov in konferenc, pregledala in preučila ogromno literature ter tako pridobila veliko strokovnih informacij. Ker nadaljevanje poslovne poti v Sloveniji z izzivi in visokimi standardi, ki smo si jih postavili predvsem na področju čistosti in primernosti pripravkov ni bilo mogoče sva se obrnila na pionirje uporabe konoplje v Evropi – Čehe. S sodelovanjem z njimi sva si zagotovila najboljše svetovne strokovnjake in vrhunsko tehnologijo, predvsem pa čistost pripravkov .

Pomemben del naše vizije je ponovna izgradnja celostnega odnosa do konoplje. V ta namen sva se povezala tudi z vseslovenskim projektom Skupaj za zdravje človeka in narave, kjer preko predavanj, literature in osebnih stikov ozaveščamo širšo javnost in stroko o pomenu velikem pomenu kanabinoidov za naše telo. V končni fazi so kanabinoidi del nas.

Ljudem želimo sporočiti, kako pomembno je, da smo v ravnovesju. Danes smo zaradi negativnih vplivov iz okolja in nepravilnega življenskega sloga preveč izpostavljeni izčrpanosti tako telesno kot duševno.

 

Kanabinoidi (lastni ali tisti, ki jih dodajamo) skrbijo za ravnovesje v telesu, ki je izrednega pomena tako za naše fizično kot umsko zdravje. Z leti količina lastnih kanabinoidov v našem telesu pada. Zato je zelo pomembno, predvsem za starejše, da si lahko s konopljinimi pripravki dvignejo kakovost življenja na višjo raven, saj tako podprejo ravnovesje gibalnega in nevrološkega sistema ter se lahko uspešno izognejo nevrodegenerativnim pa tudi mnogim drugim spremembam.

KDAJ IN KJE BO PREDAVANJE:

SREDA, 7.10.2020

Trgovina ALAJA, Vodnikova ulica 123a, 1000 Ljubljana ob 17:30.

Predstavitev: Darja Batista

Prireja: Trgovina ALAJA in Biomons 1 d.o.o. – CBDex

Vstop prost.

Vljudno vabljeni!
Vaša Alaja

Naložbo vavčer za digitalni marketing (izdelava spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.