0
Do brezplačne dostave manjka še: 100,00 
0

V košarici ni izdelkov.

Obiščite našo trgovino:
Vodnikova cesta 123A, Ljubljana
0
Do brezplačne dostave manjka še: 100,00 
0

V košarici ni izdelkov.

1/1
4 objav
Kruh s pivskimi tropinami (The Spruce Eats - Cara Cormack)

Kruh s pivskimi tropinami je okusen in hranljiv ter predstavlja odlično alternativo klasičnemu kruhu, saj poleg bogatega okusa vsebuje tudi dodatne vlaknine in hranilne snovi, ki jih prinašajo pivske tropine – stranski produkt pivovarne, ki nastane med postopkom pivovarjenja. Le ti so vlaknasti ostanki, ki ostanejo po stiskanju in filtriranju sladovine med procesom varjenja piva. […]

Preberi celotno objavo
17.04.2021 alaja
Čoko browniji brez glutena

Čoko browniji brez glutena so okusna sladica, ki jo boste pojedli brez slabe vesti. Čoko browniji so brez umetnih sladil, vendar vseeno polni zdravih maščob in koristnih ogljikovih hidratov. Za naročilo sestavin kliknite na ime sestavine. SESTAVINE: 2 jajci 120 ml javorjevega sirupa klik za naročilo 60 ml stopljenega in ohlajenega kokosovega olja klik za […]

Preberi celotno objavo

Bliža se velika noč in z njo tako okusna potica, ki je prav gotovo stalnica na vsaki dobro obloženi mizi. Da bodo prazniki lažji, posledice na telesu manjše, predvsem pa, da si jo lahko privoščijo tudi tisti, ki se izogibajo glutenu, jajcem, mleku in dodanemu sladkorju, vam ponujamo recept za odlično ajdovo potico s kokosovim […]

Preberi celotno objavo
14.05.2019 alaja
LCHF mandljeva štručka

Za pripravo okusnega kruha z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov je najenostavnejša uporaba mandljeve moke. Kruh bo čvrst in lahek s prijetnim, rahlo oreščkastim okusom. Ker mandljeva moka ne vsebuje glutena, za strukturo kruha uporabljamo jajca – kruh pa je tako še bolj hranljiv. Indijski trpotec dodatno poskrbi za volumen in strukturo kruha in mu dovaja […]

Preberi celotno objavo
1/1

Naložbo vavčer za digitalni marketing (izdelava spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.