0
Do brezplačne dostave manjka še: 100,00 
0

V košarici ni izdelkov.

Obiščite našo trgovino:
Vodnikova cesta 123A, Ljubljana
0
Do brezplačne dostave manjka še: 100,00 
0

V košarici ni izdelkov.

Z zeolitom do naravnega razstrupljanja

28.10.2021 alaja

Zeolit je naravni mineral vulkanskega izvora. Njegova značilnost je, da nase veže strupene spojine (vključno z radioaktivnimi delci) in se skupaj z njimi izloči iz telesa. Je zelo močen antioksidant v boju proti prostim radikalom. S svojo strukturo stabilizira bazično – kislo ravnovesje v telesu. post

Zeolit je alumnosilikatni mineral, ki je nastal, ko so vulkanske stene in pepel prišli v stik z alkalnimi podzemnimi vodami. Prav zaradi zeolita naj bi bila zemlja na območjih, kjer je včasih bruhal vulkan, tako rodovitna. Zeolit ima zaradi svoje specifične kristalne strukture izredno veliko absorpcijsko notranjo površino.

Je kot spužva, ki zaradi svojih lastnosti vase srka kovine in druge strupene snovi, patogene bakterije in viruse iz tal, vode, zraka in organizma. V naravi je ta kamnina neaktivna, ugodne kemijske lastnosti dobi po mehanski obdelavi.

Naložbo vavčer za digitalni marketing (izdelava spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.