10% ceneje

Difuzor - vlažilec zraka Flora 1 kos

Električni difuzor, ki ustvarja umirjeno atmosfero s 7 različnimi barvami. Za vlaženje in odišavljanje zraka z eteričnimi olji (aromaterapijo).
Redna cena:
49,99 €
Akcijska cena:
44,99 €
Izdelek je na zalogi

Velikost: 14,5 * 23 cm

Teža: 296g

Delovna napetost: DC 24V 500MA (AC adapter)

Način vlaženja: Konstantno / s presledki

Območje delovanja: Optimalno med 20m2 in 40m2

Prostornina rezervoarja: 100ml

Osvetlitev: LED, možnost 7 različnih barv

Tip osvežilca: Aromatski ultrazvočni osvežilec zraka (2,4MHz)

Garancijska doba: 12 mesecev

Distributer: Informacijske tehnologije Matjaž Resnik  (PIRO)

Poreklo: Kitajska

Difuzor – vlažilec zraka Flora s pomočjo ultrasonične tehnologije vlaži in odišavlja zrak ter vam s tem omogoča ustvariti pravo domačo aromaterapijo. Ima sedem spreminjajočih se LED lučk ter tako ustvarja sproščujočo in umirjeno atmosfero. Je elegantne zasnove in tako primeren za vsako sobo ter dom. Deluje tiho in tako ne moti spanja ter je tako kot nalašč ustvarjen za nočno aromaterapijo.

Kako uporabljamo električni difuzor?

Da dosežete pravo aromaterapijo in maksimirate zdravilne učinke, dodajte nekaj kapljic naravnega eteričnega olja, prilagojenega vašim potrebam. Za optimalne rezultate je priporočljivo uporabljati le 100% čista, naravna in avtentična eterična olja. Pred uporabo specifičnega olja si lahko tudi pogledate njegove lastnosti in blagodejne učinke na telo, tako da vas bo še dodatno podprl na področjih, kjer to najbolj potrebujete.

V zbiralnik nalijte vodo do označene maksimalne količine, dodajte 2-3 kapljice eteričnega olja in vklopite električni aroma difuzor. Zaradi možnosti nabiranja vodnega kamna v difuzorju priporočamo uporabo destilirane vode.

Kakšni so pozitivni učinki aromaterapije?

Poleg ustvarjanja prijetnega okolja in specifičnih učinkov izbranih eteričnih olj ima difuzor tudi druge koristne učinke, kot so vlaženje prostora, kar je še posebej koristno v suhem in hladnem vremenu. Le to je koristno pri:

  • glavobolu,
  • razpokanih ustnicah,
  • suhi koži,
  • suhem grlu,
  • razdraženih glasilkah,
  • razdraženem nosu,
  • suhem kašlju.

Kljub temu je bistveno, da se difuzorjev ne uporablja prekomerno.

Obstajajo kakšna tveganja?

Za ljudi, ki so alergični na pršice in plesen ter imajo astmo lahko uporaba prepogosta uporaba difuzorjev stanje poslabša zaradi povečane vlage v okolju. V teh primerih je priporočljivo uporabljati merilnik vlage v prostoru, tako da vedno vemo kakšna je relativna vlaga v prostoru in tako prilagodimo uporabo.

Preverite našo izbiro visoko kakovostnih eteričnih olj tukaj.