Limonska trava eterično olje 10ml - 100% naravno

Eterično olje limonska trava je primerno za aromaterapije in kot dodatek v kozmetičnih izdelkih.
Redna cena:
6,90 €
Akcijska cena:
6,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravno čisto eterično olje limonske trave.

INCI: cymbopogon citratus leaf oil, citral*, limonene*, geraniol*, linalool*, citronellol*, eugenol*, (* sestavine naravnih eteričnih olj).

Uporaba: eterično olje limonske trave pri zunanji uporabi blagodejno tonizira kožo. Pogosto ga najdemo v pripravkih za nego mišic, vezi in sklepov. Izredno veliko se uporablja v izparilnikih saj nežno osveži prostor. Poleg tega tudi uničuje vonj po cigaretnem dimu.. Lahko si pripravite masažno olje – do 5 kapljic eteričnega olja dodajte 10ml rastlinskega olja. Priporočena najvišja koncentracija je do največ 2% eteričnega olja.

Opozorila: pri rokovanju z eteričnim oljem bodite pazljivi. Uporabljajte samo za zunanjo uporabo. Nikoli ne nanašajte nerazredčenega eteričnega olja na kožo. Pazite, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Če se polijete, obvezno dobro sperite z milom in vodo. V primeru preobčutljivosti na sestavine eteričnega olja prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Shranjujte dobro zaprto, pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom.

Poreklo: Indonezija.

Količina: 10ml.

Limonska trava eterično olje je 100% naravno čisto eterično olje. Limonska trava eterično olje za kozmetično uporabo in aromaterapijo. Prostor eksotično odišavi in izničuje neprijetne vonje. Limonska trava je visoka izredno aromatična rastlina (trava), ki raste predvsem v tropskih podrčjih. V Indiji in Aziji je izredno popularen tudi čaj iz limonske trave, ki deluje izredno osvežilno

Osnovne značilnosti:

  • Pridobivanje: parna destilacija.
  • Uporabljen del: cela rastlina.
  • Vonj: limonast, suh, svež.
  • Barva: prozorna do svetlo zelena.
  • Nota: visoka.